KRALJEVSKI DVORI

Hoće li princ Čarls glumiti u filmu o Džejmsu Bondu

Njegovi sinovi, princ Vilijam (37) i Hari (34), već su se okušali u glumi

Čarls tokom posjete setu u junu. WPA Pool

A. Ču. / Avaz.ba

8.8.2019

Kada je u junu princ Čarls (70) posjetio set, raspravljalo se o tome da ga pozovu da bude dio novog filma o Džejmsu Bondu (James Bond). Ponudili su mu ulogu i sada je sve na njemu, piše britanski "The Sun".

Sin britanske kraljice Elizabete II (93) mogao bi se malo udaljiti od kraljevskih obaveza. Producenti i reditelji novog filma o tajnom agentu Bondu, radnog naziva "Bond 25", nadaju se da će princ prihvatiti njihovu ponudu i imati ulogu u filmu. Znaju da bi im to pomoglo ostvariti veću gledanost i potražnju za filmom.

Njegovi sinovi, princ Vilijam (William, 37) i Hari (Harry, 34), već su se okušali u glumi. Imali su ulogu u filmu "Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi", ali su na kraju njihove scene izbačene jer su bili previsoki. Na društvenim mrežama fanovi kraljevske porodice šale se kako su trebali dati ulogu bivšoj glumici Megan Markl (Meghan Markle, 38), jer ipak u tome ima iskustva.

Elegantnog i šarmantnog Bonda posljednji će put glumiti Danijel Krejg (Daniel Craig, 51), a partnerica će mu i ovog puta biti Lea Sejdou (Seydoux, 33). Iako se naveliko nagađalo ko će ga zamijeniti kada "ode u penziju", bilo je pravo iznenađenje kada se saznalo da će to biti žena - Afroamerikanka Lašana Linč (Lashana Lynch, 31).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.