DŽEJMS BOND

Ovo je kćerka Danijela Krejga: Zanosna plavuša postala tema svjetskih medija

Bavi se manekenstvom i glumom

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Danijel Krejg s kćerkom Elom - Avaz
E. Ag.

13.6.2023

Danijel Krejg (Daniel Craig) ima kćerku Elu Loudon (Ella), koja je posljednjih mjeseci postala tema svjetskih medija, iako se donedavno nije znalo ni kako izgleda.

Ova 31-godišnjakinja se sada oglasila na društvenim mrežama kako bi se pohvalila fotografijama s odmora na kojem uživa s prijateljima.

Iako ju je slavni Džejms Bond (James) do sada skrivao od javnosti, Ela se u posljednje vrijeme sve češće pojavljuje s ocem na crvenim tepisima. Bavi se manekenstvom i glumom, a proslavila se prije svega u pozorištu, gdje je glumom počela da se bavi sa samo 11 godina.

Inače, Ela je rođena u braku Danijela i Fione Loudon, koji je trajao samo dvije godine, od 1992. do 1994. Glumica je uzela majčino prezime, ali, iako se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, ona i Krejg su veoma bliski.

Ela je, također, bila jedna od četvero ljudi na njegovom tajnom vjenčanju sa njegovom sadašnjom suprugom Rejčel Vajs (Rachel Weisz). Pored Ele, Krejg ima još jednu kćerku, koju je dobio u drugom braku s glumicom Vajs 2018. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.