KONTROVERZNI PAR Zaradili više od 11.000 eura

Problemi u raju: Potrošili su sav novac, a na svadbu dolazi i ljubavnik?

Milojko i Milijana planiraju ponovno učestvovati u "Parovima" kako bi u šou napravili svadbu

E. Š. / Avaz.ba
09.08.2019 22:42

Milijana Bogdanović i Milojko Božić planiraju svadbu

Foto: Instagram

Najkonzervativniji par u Srbiji,Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) učestvovanjem u televizijskom šou "Parovi", podebljali su zajednički budžet.  

Po izlasku iz šoua kontroverzni par zaradio je više od 11.000 eura.

No, srbijanski mediji pišu kako su Milojko i Milijana cijeli honorar potrošili na renoviranje kuće u Pilatovićima i planiranje svadbe u septembru. 

- Milijana želi da prije svadbe bude sve cakum-pakum i ne zanima je što kaže Milojko. Već je angažirala ljude kako bi potpuno preuredila kuću i završila sve što treba. Milojko se ne buni jer je u svemu slijepo sluša i ne želi joj se protiviti, pogotovo jer je svoj honorar potrošio, iako je zaručnici obećao kuću iz snova. Milijana se odrekla gotovo dvije trećine zarađenog novca, sam da osigura krov nad glavom o kakvom je maštala - kazao je Milojkov prijatelj za "Alo". 

Također, Milojko i Milijana planiraju ponovno učestvovati u "Parovima" kako bi u šou napravili svadbu. 

- Čuo sam da će se vjenčati u rijalitiju, ali kada sam razgovarao sa Milojkom rekao je da će svadba biti i u selu. Ispričao mi je da su produžili listu gostiju i da će vjerojatno biti više od 500 ljudi pa vjerujem da će to biti najveća svadba u selu. Svi ga apsolutno podržavamo i jedva čekamo da zaplešemo kolo dok nas još noge drže - zaključio je Milojkov prijatelj. 

  • Najkrontroverzniji par iz regiona
    Najkrontroverzniji par iz regiona Foto: (Instagram)

Također, bliski izvor paru tvrdi kako je Milijana na svadbu htjela pozvati bivšeg političara s kojim je u šouu imala seks aferu, Aleksandra Požgaja (35), no čini se kako joj Milojko to nije dopustio.

- Milijana je željela da Požgaj dođe na njihovu svadbu, ali to Milojku nije pasalo ni malo. Oni su se žestoko sukobili pa je u jednom trenutku ona htjela odustati od svadbe. Međutim, kada je pozvala Aleksandra Požgaja on se nije javljao što je nju potpuno izludjelo, a poslije toga mu je poslala i poruku - govori prijateljica Milijane te dodaje kako će na svadbi biti brojni učesnici šoua. No, bez Požgaja.

Svadba ovog konzervativnog para predviđena je za 7. septembar.

Komentari

NA VRH