JET SET

Prava španska serija: Luna otkrila detalje susreta sa Slobom i njegovom doskorašnjom djevojkom

Sreli se u kinu

Luna Đogani. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

21.8.2019

Luna Đogani otkrila je da je nedavno srela svog bivšeg dečka Slobu Radanovića, i to s djevojkom s kojom je do prije nekoliko dana bio u vezi, a potom ispričala kako Radanovićeva doskorašnja nježnija polovina izgleda.  

Iako mnogi nisu imali priliku da vide kako izgleda Slobina djevojka, Luna i Marko su sasvim slučajno "naletjeli" na ovaj ljubavni par u kinu. 


Sloba Radanović. Arhiv

Đoganijeva je ispričala kako je protekao njihov susret, ali i kako joj je izgleda Radanovićeva tadašnja izabranica.  

- Meni je taj susret toliko bio smiješan. Slatko sam se nasmijala. To je bila takva slučajnost da se sretnemo. Taj film se već prikazivao mjesecima, ovo je bila posljednja projekcija i bilo je kasno. Izašli smo Marko i ja i jedan prijatelj da gledamo film. Sala je bila prazna i ja sam skontala poslije nekog vremena da je on tu s djevojkom. On je silazio niz stepenice, ona ga je pozvala i on se okrenuo, ja sam ga vidjela, prošao je pored mene. Ja sam bila u šoku, počela sam da se smijem. Nismo se pozdravili niti je to bilo normalno, kao neka scena iz filma. Prava španska serija. Vidjela sam i njegovu djevojku, nisam je sad nešto zagledala, ali djevojka je veoma lijepa - rekla je Luna. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.