JET SET

Gastoz se pred punim splavom obratio igračici koju su četvorica momaka pokušala odvući u auto i silovati

Poznata plesačica objavila na Instagram profilu

Gastoz. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

29.8.2019

Rijaliti učesnik Nenad Sinđelić Gastoz nastupio je prethodne noći na jednom beogradskom splavu, na kojem je igrala poznata igračica Zorica Antić.  

Čim se popeo na scenu, Gastoz se obratio Zorici, koja je 26. avgusta na svom Instagram profilu objavila potresnu priču - da su je četvorica momaka pokušala uvući u auto i da su joj prijetili, te da su htjeli da je siluju. 

- Veliki aplauz za našu Zoricu! Ljubi brat... Ne smije niko da te dira, bre, mamu im je*em u pi*** - kazao je Gastoz, aludirajući na muškarce koji su je napali. 


Gastoz i Zorica. Arhiv

Podsjetimo, Zorica je na Instagramu objavila sljedeće:  

- Ne znam koliko je pametno da o ovome pišem na društvenim mrežama, jer generalno, svoj privatni život ne izlažem javnosti… U ponedjeljak uvečer su me pratila četiri mladića u 00:30 h (u to vrijeme sam se vraćala iz plesne škole). Prije svega toga, jedan od njih mi je slao jako uvredljiv i uznemiravjući sadržaj poruka, sa pokojom prijetnjom, ali pošto jako puno muškaraca dnevno blokiram zbog konverzacije  "Silovat ću te!", "Je*at ću te!", slike spolnih organa i slično, odlučila sam da i taj kontakt blokiram - napisala je Zorica. 

- Pratili su me od trafike (gdje izlazim iz autobusa) do zgrade. I kada sam bila već ispred ulaza, jedan od njih me verbalno napao, da sam ovo, da sam ono, da uđem u kola, milom ili silom, i još mnogo toga, pošto od straha koji sam doživjela, imam rupe u sjećanju… Minutu nakon što je on galamio na mene, izašla su još trojica, s namjerom da me uguraju u auto, uz nastavak vrijeđanja mene, naravno… - otkrila je Zorica i dodala: 


Zorica. Arhiv

- Žensko sam, sama sam, nije nimalo naivno. Počela sam da se branim riječima i poletjela ka ulaznim vratima, da otključam interfon i zatvorim ta ista vrata da ne mogu da uđu… Međutim, stigao me i pesnicom udario u glavu, gdje sam pala i dobila potres mozga. Tada su pobjegli.  

- Nadležni reagirali nisu, nije bilo kamera. Trafika, također, kamere nije imala jer su me tu čekali. Ne znam šta da kažem povodom ovoga, od ponedjeljka ne spavam bez noćnih mora, strah me da izađem na ulicu, glavobolje i vrtoglavice sam sve do jučer imala nesnosne… - napisala je Zorica na svom Instagram storiju. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.