JET SET

Voditeljica se razvela od srbijanskog glumca, ponovo udala, a onda je uslijedila teška borba

Bila je istrajna u tome

Nataša Pavlović. Arhiv

Al. H. / Avaz.ba

2.9.2019

Voditeljica Nataša Pavlović već godinama važi za jedno od omiljenih domaćih TV lica, a iako je godinama prisutna na malim ekranima, o privatnom životu rijetko je govorila za javnost. 

Domaćica emisije “Praktična žena” Nataša Pavlović u skladnom je braku s producentom Predragom Pavlovićem, s kojim ima dvojicu sinova. Starijeg nasljednika Olega par je dobio 2011., nakon tri godine braka, ni ne sluteći da im se želja da prošire porodicu neće ostvariti lako. Njihova borba za drugog sina trajala je čak pet godina, tokom kojih je voditeljica u nekoliko navrata prolazila kroz teške trenutke.  

Prije sadašnjeg supruga Nataša je četiri godine bila u braku s poznatim srbijanskim glumcem Markom Živićem, sa kojim je nakon razvoda ostala u prijateljskim odnosima, a još detalja o tome, kao i njenoj borbi za potomstvo pročitajte u nastavku.

Marko Živić. PrintScreen

Nataša dugo nije uspijevala zatrudnjeti. Kada je, krajem 2016. godine, saznala da je ponovo u drugom stanju i da joj se ostvarila velika želja da dobije i drugo dijete, o svom iskustvu progovorila je za medije, želeći da pomogne drugim ženama koje se bore s istim problemom. 

– Otkad je moj Oleg napunio godinu, željela sam da dobije brata ili sestru. Punih pet godina nisam mogla da ostanem u drugom stanju i išla sam na preglede i kontrole, ali sve je bilo uredu. Razmišljala sam o raznim metodama, ali, eto, izgleda da prevelika želja kod žene može da dovede do kontraefekta. Pričam sada veoma otvoreno, jer smatram da moje iskustvo može biti ohrabrenje mnogim ženama koje su u sličnoj situaciju u kojoj sam ja donedavno bila – ispričala je voditeljica tada.

Nataša Pavlović. PrintScreen

– Vjerovatno bi mi bilo mnogo teže da nemam dijete, tako da razumijem žene koje tako željno očekuju prvo, pa su još očajnije kad se ništa ne dešava. Ali onda iz svog tog stresa imaju još manje mogućnosti da se opuste i zatrudne. Ulete u vrzino kolo i ja ih potpuno razumijem. To sve je jako teško za žene koje žele da postanu mame – rekla je Nataša, koja je prošlog ljeta na svijet donijela drugog sina Jana.

Prije nego što se udala za Predraga, šarmantna voditeljica četiri godine je bila u braku s glumcem Markom Živićem, s kojim je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima. Ona mu je bila velika podrška i tokom borbe sa bolešću i teške operacije na jednjaku i želucu. Iako nikada nisu željeli da govore o razlozima koji su doveli do kraha braka, nekadašnji supružnici ističu da su i nakon toga veliki prijatelji.

– Nedavno sam joj čestitao rođenje drugog djeteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali poslije razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lijepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije – rekao je glumac prošle godine za “Blic”. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.