SLAVNI

Bred Pit otkrio zbog čega ga je Anđelina ostavila

Na vrhuncu slave gotovo svakodnevno konzumirao marihuanu

Pit: Bio ovisnik o alkoholu. Instagram

Fu. M. /Avaz.ba

5.9.2019

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice Bred Pit (Brad Pitt) ovih dana ponovo je u fokusu svih svjetskih medija zbog novog hit-filma "Bilo jednom u... Holivudu".

Osim brojnih gostovanja na filmskim festivalima i gala premijerama, našao je vremena i za veliki intervju za "The New York Times", u kom je otkrio do sada nepoznate detalje svog života.

Osvrnuo se i na jedan od najtežih perioda u životu - kada se nakon 11 godina okončao njegov brak s Anđelinom Đoli (Angelina Jolie). Jedan od glavnih razloga za kraj bila je i Bredova odanost alkohola, a kap koja je prelila čašu bilo je njegovo opijanje dok su porodično s djecom letjeli privatnim avionom.

Slavni 55-godišnjak tu nije stao s priznanjima, već je otkrio da se, osim alkoholizma, borio i s ovisnošću od narkotika, te da je na vrhuncu slave gotovo svakodnevno konzumirao marihuanu.

- To su bile devedesete i sva ta pažnja mi nije prijala. Bilo mi je zaista neprijatno zbog svih tih očekivanja, ali i mišljenja drugih. U jednom trenutku postao sam pustinjak, bio sam nesvjestan svega što se oko mene dešava – izjavio je Pit.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.