HAJMO ISPOČETKA...

Ovo postaje sve zabavnije: Novi obrat u sudskoj parnici Anđeline i Breda

U sudskoj bitki oko vinarije Chateau Miraval, koju su zajedno kupili dok su bili u braku, novu pobjedu izvojevala je Anđelina Đoli

Anđelina i Bred iz sretnih dana. glamourmagazine.co

M. Z.

22.3.2024

Iako je nedavno jednu od pravnih bitki dobio Bred Pit (Brad Pitt), u novoj je pobjeda otišla u ruke Anđeline Đoli (Angeline Jolie), a sve se vrti oko imanja i vinarije u Francuskoj Château Miraval, koju su zajedno kupili 2008. godine.

Brojne parnice

Sve te brojne parnice usmjerene su upravo na vlasničku strukturu i prava oko Miravala nakon što je 2021. Đoli svoj udio prodala ruskom oligarhu Juriju Šefleru, iako je ranije s Pitom imala dogovor da će, ako dođe do razlaza među njima, prvo ponuditi udio jedno drugome.

Kako je otkrio odvjetnik 48-godišnje holivudske glumice, sudija je ovoga puta presudio u njenu korist i odbacio čak pet od sedam tužbi koje je Pit podnio protiv nje.

- Sudija je odbacio većinu tvrdnji gospodina Pita jer nemaju pravnu osnovu. Tužba gospodina Pita nikad se nije odnosila na poslovni spor, umjesto toga radi se o njegovim pokušajima da prikrije ozbiljno zlostavljanje i drago nam je što je sudija odbacio toliki dio pritužbi gospodina Pita - rekao je njen odvjetnik Pol Marfi (Paul Murphy). 

Nema zle krvi

Kako je dodao glumica ''ne gaji zlu krv'' prema bivšem suprugu te se nada kako će se sada ''napokon ostaviti svojih neozbiljnih tužbi, zaustaviti svoje nemilosrdne napade i pridružiti joj se u pomaganju njihovoj porodici da napokon zacijele sve rane''.

Dobro je poznato to da su Đoli i Pit posljednjih godina, osim ove pravne bitke, vodili onu za skrbništvo nad njihovo šestero djece, piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.