JET SET

Greška koja ju je mogla koštati starateljstva

Poslije incidenta odmah napustila kuću

Britni Spirs. Arhiva

Al. H./ Avaz.ba

5.9.2019

Britni Spirs (Britney Spears) već je poznata po tome da mijenja frizuru u teškim periodima života. Dok je njeno brijanje glave ušlo u legendu, ovog puta nije bila toliko drastična.  

Starija i mudrija Britni ovog je puta samo potamnila kosu, a tabloidi navode da je to napravila baš kad je njen bivši muž Kevin  Federlajn (Kevin Federline) dobio 70 posto skrbništva nad njihovim sinovima.  

-Isto lice, ista haljina, nova kosa. Da, sestra me inspirisala da odem na tamno, napisala je 37-godišnja pjevačica.  

U utorak je objavljeno i da je Federlajn prijavio Britnijinog oca Džejmija da je fizički zlostavljao njihovog starijeg sina . Izvor je za magazin People ispričao da je Britni zbog svega uznemirena i da ne može vjerovati da je njen otac ugrozio njen odnos sa sinovima.

-Oduvijek se bojala da će izgubiti starateljstvo nad sinovima. Oba njena sina dobro su odgojena. Ono što se dogodilo između Džejmija i starijeg sina nije u redu", rekao je izvor.  

Navodno se dječak zaključao u sobu kad mu je djed rekao da napravi nešto "za što nije bio zainteresiran". Navodno je Džejmi  izgubio živce te je razvalio vrata, a potom "snažno tresao" mališana. Britni je navodno odmah nakon toga sa sinovima napustila kuću. Federlajn je za incident doznao kad ga je ona nazvala da preuzme djecu, iako je ona trebala provoditi dan s njima.  

Odmah je prijavio bivšeg tasta te je Spirs dobio zabranu prilaska unucima. Dosad su Britni i Federlajn skrbništvo dijelili popola.  

U braku su bili od 2004. do 2007. godine.

Britni sa sinovima. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.