OTKRIO BEZ PARDONA

Stefan Karić progovorio o aferi s Kijom Kockar

Treba da ih vjenča

Kija i Stefan. PrintScreen

I. Š. / Avaz.ba

6.9.2019

Kristina Kija Kockar često je povezivana sa Stefanom Karićem, iako je već prvim takvim navodima isticala da je u pitanju laž i da su oni samo prijatelji. 

Međutim, izjava budućeg ''zadrugara'' o toj aferi u javnosti je podigla ogromnu prašinu. 

- Njegov najbolji drugar je u vezi s mojom najboljom prijateljicom, ja treba da ih vjenčam. Sinoć smo bili zajedno na proslavi, našli smo se u istom društvu, nema tu ničega. Ja nikada nisam rekla da dečka ne poznajem. Znam ga iz tog društva i to je normalno. Sve ostalo su totalne gluposti - pričala je svojevremeno Kija.  

- Ako smo u istom društvu, ne znači da imam nešto s tom osobom i ne znači da, kad se nađem u društvu nekog muškarca, da sam odmah s njim! Ja znam s kim sam, a nisam ni s kim - dodala je ona. 


View this post on Instagram

😑

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

- Nismo Kija i ja bili u emotivnoj vezi. Čujemo se. Tu sam joj kao prvi komšija šta god da joj treba. Mogu i da je zagrlim, to je to najviše. Prije ću ja njoj da dam neki ljubavni savjet nego ona meni - priznao je Stefan jednom prilikom u ''Premijeri'' pa iznenadio sve: "Ona mi je dala savjete pred ulazak! Čak mi je i na papiru napisala uputstva. Rekla mi je da budem takav kakav jesam - rekao je on. 

Čitava navodna afera i danas pravi ogromnu dramu u javnosti, iako glavni akteri u veoma kratkim crtama otpisuju čitavu priču. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.