BIZARNA ODLUKA

Tetovirao Rijanu preko lica, granice BiH na ruci, a fanovi mu pozvali policiju

Šokirao svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama

Aron Karter: Nove tetovaže. Instagram

J. A. / Avaz.ba

1.10.2019

Problematični 31-godišnji pjevač Aron Karter (Aaron Carter), mlađi brat popularnijeg Nika Kartera (Nick Carter, 39), šokirao je svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama kad je odlučio da uživo prenosi još jednu od svojih poprilično bizarnih odluka.

Karter mlađi ukrasio je pola lica tetovažom Rijane (Rihanna) kao meduze, po uzoru na njenu naslovnicu iz 2013., kad se razgolićena fotografirala za magazin GQ.


No, ono što ovdašnjoj javnosti više pada za oko jeste tetovaža na njegovoj desnoj ruci, kojom su iscrtane granice Italije i balkanskih država, među kojima je i Bosna i Hercegovina, odnosno cijele Evrope ili šta god da je "umjetnik" pokušao iscrtati. No, ne može se reći da je karta na Karterovoj ruci baš najpreciznija.

Policija je za vrijeme Karterovog tretmana primila nekoliko poziva za izlazak na teren, a mnogi su pokušali spriječiti pjevača u ovoj namjeri.

Aron je u posljednje vrijeme zaratio sa starijim bratom, a Nik, koji je svojevremeno žario i palio među mlađom publikom sa svojim bendom "Backstreet Boys", zatražio je sudsku zabranu prilaska za mlađeg brata nakon što je Aron prijetio njegovoj supruzi. 

Pomahnitali Karter u seriji optužbi na društvenim mrežama napisao je i kako ga je vlastita pokojna sestra Lesli (Leslie) seksualno napastvovala kad je bio dijete. Ona je 2012. preminula od predoziranja, a mnogi su u posljednje vrijeme jednako zabrinuti za Kartera mlađeg.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.