NE ZNA STATI

Barbika iz Berlina: Ovo je vlasnica najvećih grudi u Njemačkoj

Ovisna o plastičnim operacijama

Paris Herms: Novac za operacije uspijeva sama uštedjeti. Instagram

J. A. / Avaz.ba

1.10.2019

Paris Herms sebe naziva "pravom Barbikom iz Berlina". Paris je ovisna o plastičnim operacijama te je na njih već potrošila više od 30.000 funti (33.850 eura). Još je šokantnija činjenica da ona ne planira da se na tome zaustavi. 

Kad je imala 17 godina, odlučila je korigirati usta, a godinu poslije podvrgla se i estetskom zahvatu grudi. 




View this post on Instagram

WERBUNG | Mädels heute hab ich was für euch 🎀 Bei @millania.shop kriegt ihr 10% auf eure Bestellung ✨ mit dem Rabattcode ➡️ Barbie10 ⬅️ Die Sachen sind ein Traum 😍 #germanblogger #influencer #influence #beautyblogger #beautyblogger_de #berlin #lifestyleblogger #lifestyleinfluencer #fashionblogger #fashioninfluencer #fashion #luxurylifestyle #bodymodification #itgirl #blogger #america #bloggerlife #glamourmodel #styleinspiration #losangeles #model #inkedgirls #tattoomodel #travelblogger #styleblogger #bloggerlife #bodygoals #berlinstagram #instagrammodel #internationalmodel

A post shared by 🇩🇪👑-𝐑𝐄𝐀𝐋•𝐁𝐀𝐑𝐁𝐈𝐄•𝐎𝐅•𝐁𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍-👑🇮🇷 (@real.barbie.of.berlin) on

- Tad sam bila toliko uzbuđena, ali tako je sa svakim ko ide pod nož. Kad su mi ljekari uklonili zavoje nakon dvije sedmice, pomislila sam da su mi grudi lijepe, ali isuviše male. U svaku sam ubrizgala po 400 grama silikona - prisjetila se ova 28-godišnjakinja.

Dvije godine poslije, dodatno je povećala grudi - u svaku je stavila po kilogram silikona! No, ni to joj nije bilo dovoljno pa ih je naknadno ponovo korigirala. Danas u svakoj dojci ima po dva kilograma silikona, a svaka izgleda doslovno kao omanja lubenica i ponosna je vlasnica najvećih grudi u Njemačkoj.


Kod hirurga je sređivala i nos i jagodice, a briga o ljepoti je njena opsesija - redovno trenira, ide u solarij, nikad ne zaboravlja da posjeti frizera, manikira i pedikira. 

Inače, Paris tvrdi da novac za operacije uspijeva sama uštedjeti, a da joj često pomaže i baka, s kojom živi i koja ju je i odgojila.

- Nije mi samo baka, ona je i moja najbolja prijateljica. Uvijek me podržava, iako trenutno misli da treba da prestanem s operacijama. Naravno, ne slažem se s njom u tome - objasnila je Paris te je dodala da novac zarađuje od reklama na Instagramu. 

Pored toga, bavi se i modelingom, a oprobala se i u ulozi voditeljice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.