ŽIVI SVOJ SAN

Želi izgledati "plastično": Potrošila silne pare

Porodica je se odrekla

Želi biti kao barbika. Instagarm

M. Z.

26.1.2023

Doli (29) iz Engleske izdvojila je više od 10.000 funti (12.000 eura) kako bi izgledala poput barbike i tu ne planira stati.

Naime, Doli Miks dolazi iz porodice koja je povezana s kraljevskom porodicom, ali nikada nije imala osjećaj da se uklopila s njima. Oduvijek je željela da izgleda poput barbike: plavu kosu, velike grudi i ogromne usne.

To joj se i ostvarilo i sada živi svoj san.

- Moj cilj je da izgledam više plastično nego ljudski. Uvijek sam željela da izgledam kao plastična lutka - izjavila je.

Doli je izdvojila je više od 10.000 funti kako bi postigla željeni izgled.

- Nisam vidjela svoju porodicu mnogo godina. Oni me ne podržavaju u traženju svog identiteta. Toliko je ružnih riječi s kojima je porodica opisala moj izgled. Rekli su mi da sam odvratna i da izgledam užasno - rekla je.

Dodala je da je plan njene porodice bio da se uda i da ima puno djece.

Doli se u London preselila iz svoje porodične kuće u Batu u ranim dvadesetima kako bi mogla slobodno da živi, a počela je i da čita i erotsku literaturu i pornografiju.

Prvi put je operirala grudi u ranim dvadesetima, pa je iz veličine 34B došla na 34E veličinu.

Sada njene grudi teže četiri kilograma, a redovno dobiva injekcije botoksa i hijalurona za usne kako bi joj lice izgledalo plastično.

Njen izgled privukao je više od 17.000 pratilaca na Instagramu i potakao ju je da pokrene posao sa linijom odjeće. Trenutno prodaje ružičaste kratke majice sa sloganima "Bimbo" i "Barbi" za žene istomišljenice.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.