ZVIJEZDE

Lepa Brena: Aleksandri sam savjetovala da se okani kuhanja

Bolje mi je zaposliti neku lijepu kuharicu nego da gubim vrijeme na to što se pojede za pola sata

Avaz.ba

8.10.2019

Brena: Mama me je naučila kuhati - Avaz
Lepa Brena:  Znam sve skuhati - Avaz
Brena je dala savjet snahi Aleksandri - Avaz
Brena uživa u skladnom porodičnom životu - Avaz
Boba i Brena: Pjevačica mužu prepustila kuhinju - Avaz

Lepa Brena (58) nedavno je otkrila da zavidan izgled duguje i dobro isplaniranom režimu prehrane, međutim, priznaje kako nije iskusna u kuhinji, prenose neki mediji u Srbiji. Kaže kako njen suprug Boba Živojinović (56) puno bolje kuha, a ona se nikada nije isticala i ne voli kuhati.  

- Mama me naučila kuhati, to je bilo nešto obavezno. Sve sam morala znati, međutim, sve što mogu platiti ne želim raditi. Volim lijepo postavljen sto te da mi neko skuha i donese. Sve dok sam živa, moći ću si to priuštiti. Bolje mi je zaposliti neku lijepu kuharicu nego da gubim vrijeme na to što se pojede za pola sata. Ne trebam biti najbolja i sve raditi savršeno - rekla je pjevačica.

  

Dala je savjet svojoj snahi Aleksandri Prijović (24). Poručila joj je kako se ne treba opterećivati s kuhanjem, već da vodi računa oko djeteta. Kaže kako će joj godine proći, a uspomene koje će stvoriti tokom odrastanja djetetu ostaju zauvijek.

- Život me odvukao u drugu stranu i mislim da trebam biti posvećenija svom poslu i nečemu što volim. Pravila sam jednom ajvar u dvorištu, ali to mi je bilo naporno - dodala je.  


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.