URNEBESNA KOMEDIJA

"Kerovi" stižu u Sarajevo, Banju Luku i Tuzlu

Neobičnost ove pozorišne priče je ta što se prvi put može čuti monolog, i to 14 rasa pasa

Glumci Aleksandar Srećković Kubura i Srđan Timarov: Napravili sjajan glumački posao. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

25.10.2019

Hit komedija „Kerovi“ bit će izvedena u tri grada u Bosni i Hercegovini. Predstava koja je oduševila publiku širom regiona i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala, u Sarajevu će biti izvedena 15. novembra u Domu mladih. Nakon toga, slijedi Banja Luka, 16. novembra u Pozorištu „Jazavac. Treće gostovanje zakazano je u Tuzli 17. novembra u BKC-u.

Ova urnebesna komedija za vrlo kratak period osvojila je mnogobrojne nagrade na festivalima, ali najveća nagrada i priznanje su dva sata neprestanog smijeha i suza gdje god je predstava odigrana.



Urnebesna komedija "Kerovi". Promo

Glumci Aleksandar Srećković Kubura i Srđan Timarov napravili su sjajan glumački posao, a predstava obiluje komunikacijom  i interakcijom s publikom.

Neobičnost ove pozorišne priče je ta što se prvi put može čuti monolog, i to 14 rasa pasa. Neki od tih monologa su najizvođeniji monolozi na prijemnim ispitima prestižnih pozorišnih akademija. Gledajući predstavu, publika prvi put ima priliku na krajnje zanimljiv način saznati šta to psi misle o nama – ljudima, pričajući o ljubavi, prijateljstvu i odanosti. Također, shvatit će za šta nas to psi optužuju, te kako mi, ljudi, zloupotrebljavamo njihovu dobrotu i odanost.

Predstava „Kerovi“ publiku će nasmijati i rasplakati, ali i natjerati da se zapitaju kakvi smo „ljudi“ svom kućnom ljubimcu.

Ulaznice se mogu kupiti preko sistema kupikartu.ba, na platou Skenderije te  blagajni BKC-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.