SVIJET

Mario Dedivanović, najbolji prijatelj Kim Kardašijan, priznao da mu je cijeli život laž

Nagradu mu je lično uručila Kim, koja je prilikom dodjele istakla da na Maria gleda kao na brata

Mario Dedivanović. Arhiv

N. C./ Avaz.ba

23.11.2019

Mario Dedivanović, Albanac porijeklom iz Crne Gore, jedan je od najpoznatijih šminkera, a godinama živi i radi u Americi. Najviše ga je proslavilo to što je jedan od najboljih prijatelja i saradnika Kim Kardašijan (Kardashian).

Dobio je nagradu za najboljeg umjetnika među influenserima, a u govoru prilikom primanja nagrade priznao je, kako je homoseksualac.

Konačno mogu da stanem i ponosno kažem da sam gej – rekao je Dedivanović.

Dodao je, da je iz Crne Gore u kojoj život, po njegovim riječima, nije lak za one koji su drukčiji.

- Prije nekoliko dana, na 73. rođendan moje majke, došao sam s posla nakon stresnog dana te vidio majku kako pere veš. Tada sam se slomio i počeo da plačem – rekao je poznati Crnogorac.


View this post on Instagram

Available now! ♥️♥️♥️

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on

Potom, je naveo, da je proveo cijelo djetinjstvo potiskujući svoje misli, snove, osjećanja i kreativnost, pokušavajući da bude nevidljiv, kako niko nebi znao kako se on zapravo osjeća.

- Znao sam da sam drukčiji. Bio sam istraumiran jer sam takav, te sam u strahu cijeli život. Stidio sam se. Majka mi je rekla da se od danas pa nadalje nikad više ne trebam bojati i stiditi - u suzama je ispričao influenser.

Nagradu mu je lično uručila najbolja prijateljica Kim, koja je prilikom dodjele istakla da na Maria gleda kao na brata.

- Radimo zajedno 11 godina, što znači 11 godina svađa. Ne biste vjerovali kako se svađamo, kao da smo brat i sestra. Ali on je stvorio neke od mojih najljepših uspomena i vjerujem da me učinio osobom koja sam danas. Volim ga - kratko i ponosno rekla je Kim, poznata rijaliti zvijezda.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.