ZVIJEZDE

Rita Ora ima novog dečka

Zaljubili su se na setu filma "Oliver Twist"

Raferti i Rita: Nova ljubav. Agencije

Avaz.ba

4.12.2019

Pjevačica Rita Ora (29) i šest godina mlađi glumac Raferti Lav (Rafferty Law) novi su par, piše "The Sun". Zaljubili su se na setu filma "Oliver Twist", a na afterpartiju "British Fashion Awardsa" uhvatili su ih kako se drže za ruke. U vezi su nekoliko sedmica, ali to ne žele objelodaniti. 

- Između njih se neko vrijeme nešto kuha otkad su počeli raditi zajedno. Ljudi su odmah počeli komentirati njihovu hemiju i tračevi su počeli od tada. Ali, tek nakon nekog vremena privlačnost je izrasla u nešto više. Sada je to prava veza pa su bili spremni za prvi izlazak kao par. Nisu se mogli suzdržati od držanja za ruke kada su odlazili. Još su u ranoj fazi, ali trenutno su jako zaljubljeni - rekao je izvor blizak paru.  

Inače, snimanje "Twista" počelo je prije mjesec, a glavnu ulogu igra upravo Raferti. Radi se o njegovoj prvoj važnijoj ulozi, a prije toga bio je maneken i nosio revije za poznate modne brendove. 

Rita je jednom prilikom izjavila kako joj je cilj pronaći muškarca koji će se moći nositi s pritiscima i glasinama koje su povezane s njom. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.