AFERA NA STEPENICAMA

Plod petominutne strasti: Boris Beker je nije htio priznati, ali je jasno da je test očinstva nepotreban

Beker je kasnije ispričao da se osjećao usamljeno te je samoća glavni krivac što je prevario ženu

Avaz.ba

7.12.2019

Ana Ermakova - Avaz
Ana Ermakova - Avaz
Ana Ermakova - Avaz
Ana Ermakova - Avaz
Ana Ermakova - Avaz
+1

Ana Ermakova (Anna, 19) odlučila je poput svoje majke Andžele (Angele) postati manekenka. Njen otac je  slavni teniser Boris Beker (Becker, 51). No nije nastala kao plod ljubavi, već petominutne avanture u jednom londonskom restoranu.

- Ne znam je li toalet bolje mjesto, ali mi smo se seksali na stepenicama. Mediji su prenijeli kako smo se seksali na stoliću u toaletu, a njega uopće nije bilo tamo - otkrio je osvajač Vimbldona koji je te večeri odigrao posljednji profesionalni teniski meč te je htio proslaviti s prijateljima.

Ali oni su otkazali dolazak, a Beker je kasnije ispričao da se osjećao usamljeno te je samoća glavni krivac što je prevario ženu.

- To nije bila afera, to je bio seks od pet minuta - rekao je. 

Boris Beker. Arhiv

Zanimljiv je podatak da je Angela nakon oralnog seksa spremila spermu u bočicu i kasnije se s njom oplodila.

Beckeru je zbog toga propao prvi brak s Barbarom Feltus (52) s kojom ima dvoje djece Noaha (22) i Eliasa (18).

- Bio sam osramoćen, ali i vrlo tužan zbog svega što se dogodilo i kako je sve to razorilo moju porodicu. Sve to ostavilo je trag na Aninoj mami i meni, morali smo se dogovoriti i pronaći način kako biti roditelj, a nemati osobu s kojom možeš sve podijeliti. Nažalost ne viđam se s Annom koliko bih želio no njezina majka i ja činimo sve kako bi bili kao i svaka druga razdvojena porodica, što nije lako s obzirom na naše početke - iskren je bio Beker u svojoj autobiografiji "Boris Becker's Wimbledon".

Mlada Ana rado se druži s džet-setom, a nedavno se na balu u Berlinu provodila s Demijano Hurlijem (Damian Hurley, 17), sinom Liz Hurli. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.