HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Šarliz Teron u haljini s dekolteom do pupka: Od problematičnog djetinjstva do seks-bombe

Klasična filmska ljepotica koja evocira stari holivudski glamur, akcijska heroina, simpatična djevojka iz susjedstva, pomahnitala i krvoločna luđakinja i savršen izbor za komedije

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

12.12.2019

Seksepilna Šarliz Teron. Instagram

Holivudske zvijezde Šarliz Teron (Charlize Theron), Margot Robi (Robbie) i Nikol Kidmen (Nicole Kidman) zajedno su promovirale svoj novi film "Bombshell" o novinarkama Foxa koje su razotkrile seksualnog predatora Rodžera Ailesa (Rogera).

Nikol je nosila muško odijelo i košulju stegnutu oko vrata kravatom. Margot je nosila ženstvenu drapiranu haljinu, dok je najodvažnija bila Šarliz, koja se odlučila za crnu haljinicu s dekolteom do pupka.

Svojevremeno se Šarliz žalila da je ravna kao daska, ali njeni fanovi se baš i ne slažu.

Šarliz je diva, klasična filmska ljepotica koja evocira stari holivudski glamur, akcijska heroina, simpatična djevojka iz susjedstva, pomahnitala i krvoločna luđakinja i savršen izbor za komedije. Ukratko, Šarliz je natjerala holivudske glavešine da promijene svoj stav o tome kakve uloge mogu dati ženama.

Kidmen, Robi i Teron na premijeri "Bombshell". Instagram

S vremena na vrijeme u medije ispliva priča o usvojenom sinu Džeksonu (Jackson) i tabloidska nagađanja o tome s kime je u vezi, ali o svojoj privatnosti rijetko priča iako je njena biografija od malih nogu prepuna ne pretjerano ugodnih priča o kojima jednostavno želite čitati.

Kao dijete bila je boležljiva, a bolovala je i od žutice zbog koje je imala velikih problema sa zubima.

- Nisam imala zube do 11. godine. Bila sam na toliko antibiotika da su mi istruhnuli zubi. Morali su ih izrezati. Nisam uopće imala mliječne zube - rekla je u intervjuu za "The Sun".

Kada je imala samo 15 godina i odrastala u Južnoj Africi, njen otac, koji je često izbivao i uz sve to bio i nasilni alkoholičar, vratio se jednog dana kući nakon što se sa svojim bratom opijao i u alkoholnom ludilu počeo prijetiti svojoj ženi i kćerki pištoljem. Počeo je pucati, a njena majka zgrabila je vlastito oružje i uzvratila paljbu. Ubila je njenog oca i ranila njegovog brata, a vlasti su utvrdile da se radilo o samoodbrani. 

Teron: Kao dijete bila je boležljiva. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.