NOVA ULOGA "Stara garda" će od 10. jula biti dostupna na Netflixu

Šarliz Teron kao superheroj

Riječ je o adaptaciji istoimenog stripa Grega Ruka

Avaz.ba
25.05.2020 23:05

Glumica Šarliz Teron (Charlize Theron) u posljednje vrijeme uspješno balansira između uloga u dramama i akcionim filmovima. Nakon uloge u prošlogodišnjem hitu "One su bombe" (Bombshell), koja izuzetno hvaljena, Šarliz će se u 2020. godini igrati u superherojskom filmu "Stara garda" (The Old Guard). On će od 10. jula biti dostupan na Netflixu.

Riječ je o adaptaciji istoimenog stripa Grega Ruka (Ruck) o grupi vojnika koje vodi žena imena Endi (Andy), a koju glumi Teron. Oni su inače besmrtni i vijekovima su radili za druge kao plaćenici, a u 21. vijeku, međutim, otkrivaju da nisu jedini koju posjeduju tu moć, piše "Cooming Soon".

  • Teron: Uskoro u novom ostvarenju
    Teron: Uskoro u novom ostvarenju Foto: Agencije

Istovremeno im prijeti nova opasnost od nepoznate organizacije koja je kamerom zabilježila njihovo "ustajanje iz mrtvih".

Film režira Đina Prins-Blitevud (Gina Prince-Blythewood), glavna uloga je pripala oskarovki Šarliz Tenor, a još igraju i Marvan Kenzari (Marwan), Kiki Lejn (Layne), Marijas Šomarts (Matthias Schoenaerts), Luka Marineli (Luca Marinelli), Heri Meling (Harry Melling), Čietel Edžiofor (Chiwetel Ejiofor) i Veronika Ngo (Veronica).

Komentari

NA VRH