PRIRODNE LJEPOTICE

Biti seksi: Kad se pojave Šeron, Salma i Mišel svi zanijeme

Njihov recept je uživanje u životu

Hajek: Vrela latino glumica. Agencije

Piše: L. S. R.

15.12.2019

Mada su svijetom slavnih, pogotovu među pripadnicama ljepšeg spola, odavno zavladali botoks, fileri, kao i estetski hirurzi najljepše žene uporno prkose umjetnoj ljepoti kao i trendu mladosti.


Tajna ljepote

Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer, 61), Šeron Stoun (Sharon Stone), Salma Hajek (Hayek, 53) ... žare i pale uprkos godinama, a svoje bore pokazuju s ponosom..

Mišel Fajfer, obožavana holivudska diva dominira gdje god da se pojavi. „Žena mačka“ na svom Instagramu „hladno“ je podijelila  selfi bez šminke, a pratioci su je obasuli komplimentima:

”Obožavam te, izgledaš prekrasno”, “Zbog tebe se radujem starenju”, “Prelijepa si ovakva prirodna”...

Njena vršnjakinja Šeron Stoun i dan-danas je neprikosnovena. Fatalna plasuša i seks-simbol iz „Sirovih strasti“ za mnoge je bez konkurencije. Ona tvrdi da je tajna njene ljepote jednostavna-uživanje u životu.

- Nije mi cilj biti najljepša žena na svijetu. U određenom razdoblju u životu počneš se pitati što je zapravo uopće seksi. I shvatiš da to nikako nisu samo tvoje grudi. Biti seksi znači i uživati u samom sebi, živjeti u trenutku i dobro se zabavljati – izjavila je Šeron.



Stoun: Važno je dobro se zabavljati. Agencije

I šta sad

Latino ljepotica Salma Hajek u sekundi podiže temperaturu sa nula na stotinu. Jednom prilikom je priznala da nikad ne ide u teretanu i da nije ljubitelj vježbanja. Ali je zato samouvjerena, voli sebe  te kao i njene nešto starije kolegice uživa u životu

- Da, sutra ću napuniti 53 godine i šta sad – poručila je na Instagramu uoči rođendana, a ovo su joj samo mogli uzvratiti: „preseksi“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.