NOVA LJUBAV

Madona ljubi 35 godina mlađeg plesača

Iako se o njihovoj vezi dosad samo nagađalo, fotografije potvrđuju suprotno

L. K. P. / Avaz.ba

17.12.2019

Madona i Vilijams: Zajedničke fotografije nastale na balkonu luksuznog hotela - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Madonu (Madonna, 61) su paparaci posljednjih nekoliko mjeseci više puta „ulovili“ u društvu mlađeg plesača Ahlamalika Vilijamsa (Williams, 26), koji je samo tri godine stariji od njene kćerke Lurdes (Lourdes, 23).

Iako se o njihovoj vezi dosad samo nagađalo, čini se kako njihove zajedničke fotografije nastale na balkonu jednog luksuznog hotela u Majamiju, na kojima razmjenjuju nježnosti i grle se, potvrđuju tu vijest.

Na objavljenim fotografijama pjevačica i njen novi dečko uskladili su boje odjeće, a on nije skidao ruke s njenih bokova, dok joj je u jednom trenutku i nježno masirao leđa. Par je privatnim letom zajedno stigao u Majami, gdje su ih paparaci, također, zajedno uhvatili u zračnoj ulici. Glasine o novoj ljubavi krenule su u junu.

„The National Enquirer“ objavio je u oktobru da je njihova veza postala ozbiljna, ali da su njeni prijatelji zabrinuti za nju zbog velike razlike u godinama.

Na popisu mlađih dečkih koje je dosad ljubila našli su se, među ostalim, tada 23-godišnji plesač Brahim Zailbat, njegov 26-godišnji kolega Timor Stefens (Steffens) i 31-godišnji maneken Kevin Sampaio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.