TEŠKE RIJEČI

Trifunović: "Aco, slaviš raznesenje?", Lukas: "Ti najbolje znaš kako se raznosi zbog droge"

Medijski rat nakon što se pojavila fotografija na kojoj pjevač leži na kauču, a pored njega je sto sa kesicom bijelog praha

Trifunović i Lukas: U svađi zbog vrećice s bijelim prahom. Arhiv

Avaz.ba

24.12.2019

Pjevač Aca Lukas je u žiži javnosti nakon što se pojavila fotografija na kojoj leži na kauču, a pored njega je sto sa kesicom bijelog praha. Fotografiju je prokomentirao i Sergej Trifunović koji je pokrenuo pravi medijski rat, prenosi Blic.rs.


Sergej Trifunović je, naime, podijeliotu fotografiju.

- Došli smo u posjed prave fotografije i ovom prilikom se izvinjavamo Aci Lukasu. I naravno, čestitamo slavu, malo raznesenje - napisao je Trifunović.

Aca Lukas mu nije ostao dužan:

- Sergej, okani me se. Nit' te pratim, nit' me zanima šta objavljuješ, ali me novinari pitaju da komentiram tvoje bljuvotine dok snimam novu pjesmu i gledam svoja posla. To savjetujem tebi, to jest, najbolje bi bilo da gledaš svoja posla, da se držiš glume i ne talasaš. To što kažu da si napisao na društvenim mrežama je tvoja slika i prilika. Ja sam o svojoj poročnoj prošlosti pričao javno, a ti pišeš gluposti iako najbolje znaš kako se raznosi od droge - odgovorio mu je Aca Lukas.

Inače, Aca Lukas je imao šokantan komentar na bijeli prah. On se pravdao riječima da je to šećer u prahu.

- Fotografija je nastala davno, iz zezanja sa drugarima. Kakva droga, to je šećer! Mi smo se za***avali, a neko je sada to zloupotrijebio, iz ne znam kog razloga. Zar mislite da bih ja poslije svega što sam uradio u životu, dozvolio sebi ovako nešto? Ni kad sam to radio nije bilo moguće da ispliva neka ovakva fotografija, a ne sad. Boli me uho, nemam za šta da se pravdam - rekao je Lukas za "Večernje novosti".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.