POPULARNI

Uspješni holivudski brakovi: Pet najsretnijih parova među slavnima

Najpoznatiji su, svakako, Viktorija i Dejvid Bekam

Ilustracija. Arhiv

N. C. / Avaz.ba

22.1.2020

Slavni parovi privlače pažnju javnosti. Biti par u Holivudu može biti vrlo teško, pogotovo kada su obje strane popularne i u centru pažnje.

Javnost uvijek očekuje da slavne osobe imaju savršene odnose i brakove. Neuspjeli brakovi i veze popularnih dobivaju veliku pažnju i tema su mnogih kritika.

Međutim, slijede parovi koji su prešli mnoge prepreke i pokazali koliko su jaki i uz brojne izazove. U nastavku donosimo pet uspješnih i dugovječnih parova Holivuda.

Viktorija i Dejvid Bekam. Arhiv

Viktorija i Dejvid Bekam

Viktorija (Victoria Beckham) i Dejvid (David Beckham) vjenčali su se 4. jula 1999. godine i njihov brak traje već 21 godinu. Dokazali su da je moguće da slavni parovi potraju.

Viktorija navodi da je tajna sretnog i dugotrajnog braka provođenje vremena zajedno. 

Čak i u teškim vremenima, sve stavljaju po strani i rješavaju probleme.

Par ima trojicu sinova i kćerku. 

Bijonse i Džej-Zi. Arhiv

Bijonse i Džej-Zi

Bijonse (Beyonce) i Džej-Zi (Jay Z) u braku su od 2008. godine i imaju troje djece. Poznati su po čuvanju informacija od javnosti, što im je pomoglo da ostanu jaki.

Prevladali su sve oluje te zajedno komponiraju i pjevaju.

Portija de Rosi i Elen Dedženeres. Arhiv

Portija de Rosi i Elen Dedženeres 

Portija de Rosi (Portia de Rossi) i Elen Dedženeres (Ellen DeGeneres) su najinteresantniji istospolni par u Holivudu. Njihova veza započela je 2004. godine, a vjenčali su se 2008. godine legalizacijom istospolnih brakova u Americi.

Nikad se nisu udaljile od onog što osjećaju jedna prema drugoj. Kulminacija njihovog braka bila je 2010. godine, kada je De Rosi (De Rossi) promijenila identitet u Portija Li Dejms Dedženeres (Portia Lee James DeGeneres). 


Džejda Pinkit i Vil Smit. Arhiv

Džejda Pinkit i Vil Smit

Džejda Pinkit-Smit (Jada Pinkett Smit) je proslavljena glumica, a u braku je s jednim od najvećih holivudskih zvijezda Vilom Smitom (Will Smith), i to više od 20 godina. 

Vjenčali su se 31. decembra 1997. godine, a ostalo je historija. Ovaj par uspjeh braka pripisuje priznanju da veze nisu savršene. Par ima dvoje djece.

Kao i svaki drugi par, Džejda i Vil su zajedno prošli i kroz mračna vremena. Preživjeli su i glasine o tzv. otvorenoj vezi, kao i priče o razvodu. Međutim, svoju ljubav dokazali su držeći se zajedno svaki put.

Elton Džon i Dejvid Furniš. Arhiv

Elton Džon i Dejvid Furniš 

Ovo je još jedan osebujni par, koji traje od 1993. godine, a u braku su od 2014. godine, nakon legalizacije istospolnih brakova. 

Par ima dvojicu sinova koje su dobili putem surogat-majke. I njihova veza je prerasla u istospolni brak iz snova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.