ESTRADA

Ana Bekuta: Bila sam životno ugrožena

Imala sam metaboličke probleme svih mogućih vrsta

Ana Bekuta: Ne broji kilograme. Arhiv

Avaz.ba

27.1.2020

Pjevačica Ana Bekuta otvorila je dušu i priznala zbog čega je morala smršaviti, kao i zbog čega joj je partner Milutin Mrkonjić Mrka veliki oslonac u životu.

Imala sam metaboličke probleme svih mogućih vrsta. Možda sam bila i životno ugrožena, a da toga nisam bila ni svjesna. To je bio snažan motiv da otpočnem nov način ishrane. Imam dosta energije i svoj napredak ocjenjujem isključivo po tom osjećaju. Kilograme ne mjerim, jer brojke su relativna stvar - rekla je Ana za "Svet". 

Ana Bekuta dotakla se ovom prilikom i svog ljubavnog života, a samim tim govorila je i o svom dugogodišnjem partneru Milutinu Mrkonjiću.

- Milutin i ja smo već skoro osam godina zajedno i on je veoma važan činilac u mom razvoju kao žene. Pun je iskustva koje sa mnom nesebično dijeli, pruža mi savjete i imamo divnu komunikaciju jer se odlično razumijemo. Pored čitave gungule koja nas prati, interesiranja medija za našu vezu, uspijevamo da jedno drugom budemo dovoljni i da u svom domu uživamo tiho, mirno, sasvim uobičajeno. Milutin ne voli kada ga nazovu političarom. On je inžinjer, a u politiku je ušao sa 65 godina. Kada se ljudi sretnu, kada se prepoznaju, jedni drugima čuvaju leđa - izjavila je pjevačica.

Ana Bekuta. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.