SLAVNI

Skandal na pomolu: Šta Anđelina zaista želi od Breda

Ona drži konce u rukama kada je riječ o njihovoj rastavi i neće iznenaditi ako bude tražila nekoliko miliona, tvrdi izvor za američki "Life & Style"

Anđelina Đoli i Bred Pit. Arhiva

Avaz.ba

4.2.2020

Svijet i dalje ne prestaje brujati o bivšim supružnicima Bredu Pitu (Brad Pitt, 56) i Dženifer Aniston (Jennifer, 50), za koje se tvrdi da su ponovo u ljubavnoj vezi.

Za to vrijeme insajderi tvrde je da Bredova bivša supruga Anđelina Đoli (Angelina Jolie, 44) ustrajna u namjeri da uništi odnos Breda i Dženifer. 

Navodno je izvor za američki "Life & Style" ispričao da je Anđelina odlučila i u privatnom životu biti "Gospodarica zla" koju je utjelovila u istoimenom filmu te se svim silama trudi zagorčati odnos bivšeg supruga i zvijezde serije "Prijatelji". Njen prvi korak u postizanju cilja  navodno je udariti po Bredovom novčaniku. 

- Ona drži konce u rukama kada je riječ o njihovoj rastavi i neće iznenaditi ako bude tražila nekoliko miliona više samo kako bi Breda zadržala za sebe. Nikako nije dobro za njega da je Anđelina ljutita - ispričao je izvor i dodao da će "ili biti po Anđelininom ili će svima ostalima zagorčati život". 

Ali, ako je vjerovati "Gossip Copu", takvi su navodi neistiniti. Američki portal navodi da su bivši supružnici samo dobri prijatelji te da činjenica da se Anđelina i Dženifer nikad nisu simpatizirale nije dovoljna da Anđelinu predstavljaju kao "Gospodaricu zla".

Dženifer Aniston. Arhiva

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.