HOLIVUDSKA LJEPOTICA

Džulija Roberts u bikiniju pokazala skrivenu tetovažu

Znatiželjni novinari i paparaci ni tamo joj ne daju mira

Roberts: Pet puta proglašena najljepšom ženom. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

5.2.2020

Pet puta proglašavana najljepšom ženom svijeta, glumica Džulija Roberts (Julia), za razliku od svojih brojnih kolegica, ne pojavljuje se po naslovnicama i u medijima u oskudnim izdanjima, a nema se čak priliku često vidjeti ni u kupaćem kostimu. Zato su najnovije fotografije s porodičnog odmora prava senzacija za sve fanove.

Glumica se trenutno s porodicom i prijateljima odmara u omiljenom ljetovalištu u Puerto Vallarta u Meksiku. Znatiželjni novinari i paparaci ni tamo joj ne daju mira pa su svijet jutros obišle ekskluzivne fotografije 52-godišnje holivudske ljepotice u kupaćem kostimu.



Roberts: Na odmoru sa porodicom i prijateljima. Instagram

Dok se Džulija bezbrižno odmarala na hotelskoj plaži i uživala u dobrom društvu i šarenim koktelima, a njeni mališani bezbrižno se brčkali u bazenu, nastalo je nekoliko fotografija poznate glumice u crnom dvodijelnom bikiniju.

Samozatajna po pitanju svoje privatnosti, Roberts je ovom prilikom pokazala i dugo skrivanu tetovažu na dnu leđa, tačno iznad ruba gaćica, a do izražaja je došla i fit figura zvijezde brojnih holivudskih filmova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.