JET SET

Ovo je prva Hanina fotografija na Instagramu: Ništa nije slučajno

Logo njenog brenda "Opet najljepša" je - konjska glava

Hana Hadžiavdagić-Tabaković. Instagram

Avaz.ba

5.2.2020

Hana Hadžiavdagić-Tabaković podsjetila je fanove na prvu fotografiju koju je objavila na Instagramu te istakla da ništa nije slučajno.

- Prva Insta fotka... Stvarno ništa u životu nije slučajno pa ni to da ću šest godina kasnije plasirati kolekciju "Opet najljepša" - napisala je Hana. 

Riječ je o fotografiji na kojoj Hana sjedi na konju. Naime, logo njenog brenda "Opet najljepša" je - konjska glava.

Prva Hanina fotografija na Instagramu. Screenshot

Fotografija je objavljena 2013. godine, a nastala je u Travniku, gdje influenserica ima vikendicu. Otad je Hana objavila više od 2.300 fotografija na Instagramu, a prati je više od pola miliona ljudi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Nakon više od godinu dana ponovno sam radila obrve kod najbolje @nejra.friz.kozm.salon , a prvi put sam se odlučila za taj korak #2017 godine. Bila sam skeptična i prestrašena jer lice je lice i ako se tu nešto “pokvari” nema povratka...zato sam pomno birala kod koga da “nacrtam” obrve i prestanem se maltretirati iscrtavajući ih svakog jutra po 20min😁 Nisam jedina koja je odabrala ovu divnu ženu, tu je i @discus70queen koja kao i ja “potegne” iz Zagreba samo da obrve budu #thebest kao i mnoge druge žene koje dolaze iz cijele #EU 🙌🏼 Fotka je nastala nekoliko minuta nakon završetka tretmana jer sam htjela da vidite kako to zaprvo izgleda. #OpetNajljepša bira samo najbolje jer najbolje zaslužuje🙌🏼♥️ #brows #sarajevo #phibrows #brankobabic #DušmaniŠicŠic

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.