HOLIVUDSKI ZAVODNIK

Koga je sve ljubio Leonardo Dikaprio

Dikaprio: Uživao u društvu brojnih zgodnih dama. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

15.2.2020

Holivudski zavodnik Leonardo Dikaprio (Di Caprio) jedan je od glumaca za kojeg se može reći da je uživao u društvu brojnih zgodnih dama. Prošle godine napokon je dobio Oskara, on je borac za okolinu koji često donira milione u humanitarne svrhe, ali je i veliki zavodnik, možda i najveći kojeg je Holivud imao posljednjih 20 godina. 

Iza sebe Leo ima pozamašnu listu ljubavi, veza, kratkih veza, avantura... Najčešće su to bile manekenke, hodao je sa skoro pola ''Viktorijinih anđelica'', ali ugurala se tu i pokoja glumica, pjevačica, nasljednica. Donosimo vam spisak ljepotica koje su pale na njegov šarm.

Manekenka Bridžit Hol (Bridget Hall) prva je dama s kojom se glumac pojavljivao u javnosti, i to 1994. godine. Tada se još nije znalo koliki fetiš na njih Leo ima.


Bridžit Hol. Agencije

A nakon Bridžit, Leo je uzeo nešto veći zalogaj i zaveo Naomi Kembl (Campbell). Kako su pisali tada američki mediji, on i crna pantera neko vrijeme su bili u vezi.

Naomi Kembl. Agencije

Kristen Zang mu je ''pobjegla''. Navodno je ona bila Leova najveća ljubav, vodio je na premijeru „Romea & Julije“, ali veza nije uspjela...

Kristen Zang. Agencije

Helena Kristensen (Christensen), s Lindom Evandželistom (Evangelista), Kristi Tajgen (Christy), Sindi Karford (Cindy Crawford), Naomi Kembl, Eli Mekferson (Elle Macpherson) i Klaudijom Šifer (Claudia Schiffer) bila je originalna anđelica „Victoria's Secreta“, ali je i sa svojih 17 godina ponijela titulu Miss Danske.

Helena Kristensen. Agencije

Amber Valetu (Valleta) Leo je navodno vidio u jednom modnom magazinu te je angažirao svoje ljude da je pronađu. Nekoliko puta su izašli skupa, ali onda mu je dosadila...

Amber Valeta. Agencije

Nakon nje se prebacio na atraktivnu Evu Hercigovu (Herzigova). Čehinja i Leo izlazili su dva mjeseca nakon što su se upoznali na premijeri njegovog filma.

Eva Hercigova. Agencije

Paris Hilton, bogata nasljednica, i Leo nekoliko puta radili su ono što Paris najviše voli. Partijali cijelu noć pa se negdje zavukli i... Veza, očekivano, nije imala dug vijek trajanja.

Paris Hilton. Agencije

Za Žizel Bindšen (Gisele Bundchen) se godinama šuškalo kako će postati gospođa Dikaprio. Par je hodao više od pet godina, zajedno su proputovali pola svijeta i sve je mirisalo na brak. Ali do njega nije došlo. Bivša najplaćenija manekenka svijeta danas je u sretnom braku s ponajboljim igračem američkog nogometa Tomom Bredijem (Brady). Kako je Žizel otkrila prošle godine, nakon desetljeća i kusur šutnje, razlog prekida s Leom su bili njeni napadi panike.

Žizel Bindšen. Agencije

Ako nije postala Žizel, onda će Bar Rafaeli sigurno biti gospođa Dikaprio, uvjereni su bili američki tabloidi. Ali ni to se nije dogodilo. S predivnom Izraelkom Leo je bio u vezi, s manjim prekidima, više od pet godina, a onda je došao konačni kraj.

Bar Rafaeli. Agencije

Kako mu ne bi bilo dosadno dok je bio u kratkom prekidu s Bar, Leo se malo zabavljao s manekenkom Eni Vilitsina (Anne Vyalitsyna).

Eni Vilitsina. Agencije

Glumica Blejk Lajvli (Blake Lively) pet mjeseci je provela s glumcem, a kasnije je pala na drugog glumca. Danas je u sretnom braku s Rajnom Rejnoldsom (Ryan Reynolds).

Blejk Lajvli. Agencije

Jedna od brojnih Leovih omiljenih bila je i Erin Heterton (Heatherton), ''Victoria's secret anđelica''.

Erin Heterton. Agencije

Miranda Ker (Kerr) i Leo kratko su hodali 2012. godine.

Miranda Ker. Agencije

Sljedeća na redu bila je brazilska manekenka Ket Tores (Kat Torres). Na filmskom festivalu u Kanu priznala je kako su ona i glumac u sretnoj vezi, a već sutra je bila bivša.

Ket Tores. Agencije

Njemica Toni Garn (Garrn) i Leo u vezi su bili 18 mjeseci. Naravno, i ona je ''Viktorijina anđelica''.

Toni Garn. Agencije

Keli Rorbah (Kelly Rorhbach) i Dikaprio zajedno su uživali u prirodi, brali cvijeće, vozili bicikle, šuškalo se da su zaručeni. A onda su prekinuli.

Keli Rorbah. Agencije

Mlada Nina Agdal nadala se kako će ona biti ta, ali nada je umrla vrlo brzo. Zauvijek će imati tih nekoliko mjeseci 2016. godine.

Nina Agdal. Agencije

Paparaci su Rijanu (Rihanna) i Dikaprija nekoliko puta snimili u izlasku, trebali su biti idući holivudski power-couple, ali jedno za drugo nisu bili. Barbadošanka je očito bila previše za Lea...



Rijana. Agencije

Kamila Morone (Camilla), ova 21-godišnja manekenka iz Argentine s Leom je u vezi već dvije godine. Dokad će to trajati, teško je reći. Zajedno je bila s poznatim glumcem na ovogodišnjim Oskarima.

Kamila Morone. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.