PROFESIONALAC

Ice-T danas slavi 62. rođendan, a svako jutro se budi pored posebne žene, na čemu mu mnogi zavide

Rodio se u Nju Džersiju, a roditelji su mu umrli dok je bio mlad pa se preselio u Kaliforniju

L. K. P. / Avaz.ba

16.2.2020

Ice-T i Koko: Kod nje je, kaže, prvo primijetio zube - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Trejsi Marov (Tracy Marrow), poznat u cijelom svijetu kao Ice-T, danas slavi 62. rođendan. On slovi za jednu od najznačajnijih rep figura sa Zapadne obale SAD.

Rodio se u Nju Džersiju, a roditelji su mu umrli dok je bio mlad pa se preselio u Kaliforniju. Došavši na ulicu, svidio mu se takav život pa se pridružio zloglasnoj bandi ''Crips''. U srednjoj je školi često slagao rep stihove i pjevao kolegama. Nakon što je završio srednju školu, otišao je u američku vojsku, ali mu se to iskustvo nije svidjelo.

Izdao je niz albuma, a pjesme su mu povezane s političkom situacijom u SAD. Bio je kradljivac dragulja, a kasnije i svodnik. Saobraćajna nesreća koju je potom doživio označila je prekretnicu u njegovom životu, pa se odrekao takvog načina života. U srednjoj školi dobio je kćerku Letešu (Letesha, 44), a u braku sa starletom zavidnih oblina Koko (Coco), pravog imena Nikol Ostin (Nicole Austin, 40), dobio je kćerku Šanel (Chanel, 4).

Ice-T i Koko vjenčali su se 2005. godine. Radi se o glumici i starleti koja je postala poznata zbog veze s reperom. Vjerovatno malo ko zna filmove u kojima je Koko glumica, ali je puno uočljivija bila u seksepilnim spotovima svog supruga u kojima je bila jedna od zvijezda. Također, njen je Instagram profil prepun golišavih fotografija.

Starletu su tako, osim braka s reperom, proslavile i bujne obline koje voli isticati uskim i pomalo neukusnim kreacijama, ali i u bikiniju. S golotinjom se nije smirila ni nakon rođenja kćerkice, koja je, također, zvijezda njenog profila na društvenim mrežama.

- Prvo sam primijetio njene zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oči zapela i njena velika stražnjica. Počeli smo razgovarati i odmah sam shvatio da je jako draga - rekao je reper jednom prilikom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.