LJEPOTICE IZ SUSJEDSTVA

Lana Jurčević osvaja svjetsku muzičku scenu

Potpisala ugovor sa svjetskom diskografskom kućom

L. K. P. / Avaz.ba

7.3.2020

Lana Jurčević: Najavila početak nove karijere - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Lana Jurčević, novog umjetničkog imena La Lana, boravi u Varšavi, gdje ispunjava promotivne aktivnosti, odrađuje fotosnimanja, posjećuje radijske i televizijske kuće, gdje daje intervjue i govori o svojim muzičkim planovima.

Krajem januara ove godine najavila je početak svoje nove karijere. Mada su mnogi nagađali kako će odustati od muzike i posvetiti se poduzetništvu, u kojem uspješno pliva godinama, ta 35-godišnjakinja odlučila se muzički usmjeriti u sasvim drugačijem pravcu te je potpisala ugovor sa svjetskom diskografskom kućom.

Prije nekoliko dana objavila je fotografiju na kojoj pozira na stepenicama studija. Pokazala se u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji - ispranim trapericama visokog struka, jednostavnim sandalama s visokim potpeticama te crnom majicom s ubojitim dekolteom, "Louis Vuitton" torbicom i sunčanim naočalama, a fanovi su joj poručili da sliči na Severinu. Čak i u jednostavnom izdanju Lana obara s nogu. Mnogi su i ovog puta kao svaki put do sada pohvalili njen uvijek besprijekoran izgled.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.