SLAVNI U SAMOIZOLACIJI

Luksuzni karantin: Šeron slika, Džej Lo prodaje cipele, Naomi sama na ulici

Mi smo krhka vrsta u misterioznom svemiru

Piše: M. S. S. / Avaz.ba

20.3.2020

U doba pandemije koronavirusa i slavne osobe se pridržavaju uputa i pravila koje su izdali nadležni organi. Svjetske zvijezde proteklih su dana pozivale ljude da ne izlaze vani te da se vode njihovim primjerom. Međutim, ono na čemu mnogi zavide slavnima jeste luksuz u kojem su oni izolirani.

Stoun: U svoja četiri zida. Agencije

Serija i hrana

Šeron Stoun (Sharon Stone) u samoizolaciji koristi vrijeme za slikanje i igru sa svojim psom te, između ostalog, poručuje:

- Mi smo čudesna, krhka vrsta u misterioznom svemiru.

Dženifer Lopez (Jennifer), osim što na internetu prodaje svoju novu kolekciju obuće, iz svog luksuznog doma poslala je i poruku:

- Trenutno nam je mnogo toga na umu, ali ne zaboravite se brinuti o sebi. Pomaknite se, molite se. Učinite nešto sa svojim vremenom i ostanite pozitivni tokom ovog zastrašujućeg vremena.

Kloi Kardašijan (Khloé Kardashian) ovih dana gleda seriju „Cake Wars“, a Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski) „Love Is Blind“.

Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian) bavi se pravljenjem vafli u obliku srca, a Krisi Tajgen (Chrissy Teigen) sprema tortu iako je ne voli jesti. U međuvremenu, Timoti Čamalet (Timothée Chalamet) pokazao je kako izgleda kada mu je dosadno.

Švarceneger: Doveo ponije u kuću. Instagram

Bijeg na otoke

Arnold Švarceneger (Schwarzenegger) zabavlja se s dva minijaturna ponija, a usto ima dovoljno veliku sobu da ih može ugostiti.

- Ne mogu se sjetiti kad sam posljednji put stajala vani u Njujorku bez razmišljanja o tome gdje bih trebala biti sljedećih 30 minuta - napisala je Naomi Kembel (Campbell) dok je bila u šetnji sa svojim kumčetom.

Lejdi Gaga (Lady Gaga) imala je sličan trenutak razmišljanja.

- Ovo je podsjetnik. Mislim da su mnogi od nas zaboravili kako je to biti i osjećati se kao ljudsko biće - napisala je u postu na Instagramu.

U doba pandemije koronavirusa i privatni otoci su utočište za neke slavne i bogate. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.