LJEPOTICE I PANDEMIJA

Demi Rouz sama slavila rođendan, pripremala slavlje, ali sve je propalo

Najbitnije je da svi ostanemo sigurni i da zajedno pregrmimo ovaj virus, rekla je ljepotica

Demi Rouz: Ljuta na pandemiju. Instagram

Avaz.ba

29.3.2020

- Meni sretan rođendan, a ti, koronaviruse, je** se više - napisala je u opisu jedne od svojih najprovokativnijih fotografija bujna manekenka i influenserica Demi Rouz (Rose). Ona je jučer proslavila 25. rođendan, pripremala je veliko slavlje, a na kraju joj je sve, kao i ostatku svijeta, jednostavno propalo.

- Trebali smo na Maldive ili Tajland. Sve je bilo dogovoreno - pričala je fanovima Demi, koja je nazdravljala sama sebi i hodala po kući.

- Nedostaju mi prijateljice, nedostaju mi putovanja, nije lako, ali svima nam je isto - govorila je Demi u kameru. 

Bujna dama, kako je sama ispričala, naviknuta je na brojna putovanja po egzotičnim lokacijama pa joj boravak u malom stanu u Londonu nije baš najlakše pao. Ali nema veze. Našla je načine kako da zarađuje od kuće.


Od početka godine skupila je skupila više od milion novih fanova te je na Instagramu sad prati 14 miliona ljudi. A sa svakim novim pratiocem raste i cijena objave.

- Sada jer najbitnije da svi ostanemo sigurni i da zajedno pregrmimo ovaj virus. Promjene plaše ljude, to je normalno. Svima nam nedostaje interakcije, dodira... Svi se snalazimo kako znamo i možemo. Prvih nekoliko dana bila sam anksiozna, a sad mi je dosta bolje. To što smo zatvoreni u stanove ne znači da moramo prestati komunicirati s drugima. Ne dopustimo apatiji da pobijedi - poručila je Demi, a onda su joj hiljade fanova ponudile svoje brojeve telefona ako je treba tješiti u ova teška vremena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.