PRINOVA

Petra Ekleston rodila četvrto dijete: Dobili smo divnu djevojčicu

Na fotografiji vidljivo da više nema trudnički trbuščić

Petra Eklston i Sem Palmer. Agencije

Avaz.ba

6.4.2020

Petra Eklston (Ecclestone), kćerka milijardera Berija Eklstona (Bernie) rodila je djevojčicu. Sretnu vijest otkrio je njen zaručnik Sem Palmer (Sam), a prinova im je stigla prije nekoliko sedmica, samo što su to skrivali.

- Dobio sam brojne poruke u kojima ste me pitali kada će se dijete roditi. Dobili smo prekrasnu djevojčicu prije nekoliko sedmica. Hvala svima na lijepim željama. Majka i moja kćerka su dobro - napisao je Sem na društvenim mrežama.


Sem Palmer se obratio putem društvenih mreža. Instagram

Sem je objavio fotografiju s Petrom, na kojoj je vidljivo da ona više nema trudnički trbuščić pa je zbog toga primio puno poruka vezanih za dijete. Par još nije otkrio kako su nazvali kćerku.

Ovo je prvo njihovo zajedničko dijete, a Petra iz braka s Džejmsom Stantom (Jamesom Stuntom) već ima sinove Džejmsa (James) i Endrua (Andrew), te kćerku Laviniju. 

Prije nekoliko dana strani mediji objavili su kako njezin otac Berni čeka četvrto dijete sa suprugom Fabianom Flosi. Berni će dobiti prvog sina u porodici, a termin je navodno u julu, svega nekoliko sedmica prije njegovog 90. rođendana.

- Kao roditelji, imamo samo jednu želju - da nam se dijete rodi zdravo - rekao je par. 

View this post on Instagram

Enjoying the sunshine in the garden today 😎🌞

A post shared by Sam Palmer (@sampalmerstaffing) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.