HOLIVUD

Korak naprijed za bivše supružnike

Sud ih zvanično proglasio samcima

Postigli dogovor. Arhiv

Avaz.ba

9.4.2020

Bivši najpopularniji par u Holivudu, glumci Bred Pit (Bred Pitt) i Anđelina Đoli  (Angelina Jolie) dogovorili su se da se njihova djeca školuju na tradicionalan način.

Trogodišnja borba između Breda Pita i Anđeline pomjerila se korak unaprijed, jer su se konačno dogovorili na koji će način da obrazuju svoju djecu.

Razvod holivudskih glumaca traje godinu duže nego njihov brak i oni su konačno napravili jedan korak unaprijed u svom odnosu.

Pedesetšestogodišnji holivudski šmeker bio je samo dvije godine oženjen kolegicom iz filma “Gospodin i gospođa Smit” iako su 14 godina bili u vezi, ali već tri godine pokušavaju da nađu kompromisno rješenje za mnoga pitanja nakon razvoda.


Korak naprijed za bivše supružnike. Arhiv

Bred je popunio papire u Los Anđelesu i obavijestio sudiju da su se on i Anđelina konačno dogovorili o obrazovanju svoje djece. Par se odlučio na tradicionalan način obrazovanja.

Najstariji sin Madoks (18) sada je na koledžu u Južnoj Koreji pa će se ova odluka odnositi samo na njegovu mlađu braću i sestre Paksa (16), Zaharu (15) Siloh (13) i blizance Noksa (11) i Vivijen (11).

Dok su bili zajedno, djecu su uglavnom podučavale dadilje i tutori, jer su Bred i Anđelina bili zauzeti snimanjem filmova širom svijeta i radili na raznim projektima, uključujući i humanitarni rad, kome je Anđelina posvećena.

Govoreći o obrazovanju, ona je 2017. godine rekla:

- Smeta mi koliko smo malo učili u školi – rekla je ona prije tri godine.

Rekla je da su se odlučili na obrazovanje kod kuće zbog različitog kulturnog porijekla svoje djece.

Glumica posvećena humanitarnom radu. Arhiv

- Ne brinem se o obrazovanju svoje djece. Uče po segmentima, jer su oni iz cijelog svijeta i ne želim da imaju isto obrazovanje kakvo sam imala ja kada se radi o Vijetnamu ili Kambodži – rekla je tada Anđelina.

Bred i Anđelina sada imaju dva riješena pitanja nakon razvoda, a to su pitanje starateljstva i edukacije, ali i dalje nisu riješili finansijski dio.

Bred je težak 300 miliona dolara, a Anđelina skoro 100 miliona dolara, a sud ih je zvanično proglasio samcima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.