HOLIVUD

Otkriveno: Kome se divi Megan Markl

Divi se Anđelini kako je uspjela izbalansirati svoj rad u dobrotvorne svrhe i uspješnu karijeru, a pored toga odgaja i šestero djece

Princ Hari i Megan Markl. Agencije

Avaz.ba

9.4.2020

Megan Markl (Meghan Markle, 37) i princ Hari (Harry,35) skrasili su se u Los Anđelesu. Tamo će Megan moći ostvariti svoju glumačku karijeru. Prema pisanju inozemnih medija, Megan sada želi proširiti svoju ulogu naratora u "Disneyjevom" dokumentarcu "Elephant", s glumicom Anđelinom Đoli  (Angelina Jolie, 44), kojoj se izuzetno divi. Želi da joj ona bude mentorica u glumi. Anđelina je, također, glumila u "Disneyjevom" filmu. 

- Meghan ima poštovanja prema Anđelini kako lično, tako i profesionalno. Divi joj se kako je uspjela izbalansirati svoj rad u dobrotvorne svrhe i uspješnu karijeru, a pored toga odgaja i šestero djece - rekao je izvor blizak Markl.  

I Anđelina, navodno, želi njegovati prijateljstvo s vojvotkinjom. Nadala se novim prijateljima u Los Anđelesu, a kako tvrdi izvor, Megan joj je najbolja opcija. Sastajale su se već nekoliko puta. 

Megan je zabrinuta da će kritičari biti posebno oštri prema njoj nakon povratka pred kamere pa želi biti sigurna da će na njenom prvom glumačkom projektu nakon odustajanja od kraljevskih obveza raditi reditelj "pravog kalibra". 

- Uvijek je željela ovakvu slavu, a ne vjerujem da je Harija bilo teško nagovoriti. Nije se previše pretrgnuo kada je pala odluka o selidbi u Los Anđeles - rekao je izvor za strane medije.

Anđelina Đoli. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.