GLUMICE

Kameron Dijaz: Već tri mjeseca sam u karantinu

Ovo je definitivno najbolji dio mog života

Kameron Dijaz. Agencije

Avaz.ba

15.4.2020

Otkako se odrekla svoje uspješne karijere u Holivudu, glumica Kameron Dijaz (Cameron Diaz) posvetila se ulozi domaćice i supruge. Krajem 2019. postala je majka i sada je otvoreno progovorila kako se snalazi s bebom.

- Uživam biti majka. Ovo je definitivno najbolji dio mog života. Jako sam zahvalna što mi se sve ovako dogodilo i što pored sebe u ovom trenu imam divnog supruga. Naprosto uživamo u svakom trenutku i presretni smo. Još ne možemo vjerovati da nam se to ostvarilo -  rekla je Kameron. 

Otkrila je kako izgleda njezina svakodnevica, kazavši da je ona u karantinu već tri mjeseca otkako se rodila malena Rediks (Raddix), pa da nema neke velike razlike.

- Svaku večer kuham, tada mi jedino ostaje slobodnog vremena da se posvetim tome. Prvo okupamo malenu, a onda je Benji stavi na spavanje. Tada ja odlazim u kuhinju i otvorim bocu vina. Moj život je karantin već posljednja tri mjeseca, nema neke razlike osim što sam tada mogla vidjeti prijatelje, a sada ne mogu. No, ne žalim se, uživam u tom zatvorenom balonu - iskrena je Kameron.

Kameron Dijaz. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.