NIJE IMALA IZBORA

Hali Beri morala da obrije kćerkinu glavu

Kosa joj se pretvorila u žbun koji liči na matirano krzno

Beri: Svakog dana plivamo. Agencije

Avaz.ba

25.4.2020

Glumica Hali Beri (Halle Berry) bila je primorana da obrije kćerkinu glavu nakon što joj je hlor oštetio kosu.

Oskarovka je objasnila da je njena kćerka Nala (Nahla) išla svakodnevno na plivanje na bazen od kada su uvedene mjere izolacije. Razgovarajući s Džimijem Felonom (Jimmy Fallon) u emisiji "Tonight Show", Hali je objasnila kako je došlo do problema. 

- Svaki dan plivamo i dok izlazimo iz bazena, tražim od kćerke da joj počešljam kosu, na šta je ona rekla: "Ne diraj me, ne mogu to da podnesem, skoro pa sam tinejdžer, nemoj da mi češljaš kosu." Prije dvije večeri, kada smo radile njenu domaću zadaću, Nala je ustala i rekla mi: "Mama, bojim se da ti kažem, ali pipni mi zadnji dio glave." Sva njena kosa, koja je preko ramena, pretvorila se u žbun koji liči na matirano krzno. Još nisam ni prst stavila u to i povlačim ga, ona već vrišti - ispričala je Hali. 

Nakon što je, kako kaže, pokušala da kosu tretira balzamom i iščešlja, na kraju je morala da obrije dio, jer spasa nije bilo.

Hali je istaknula da se to njenoj kćerci baš i nije dopalo.

- Nije bila cool s tim, ali to je bila naša jedina opcija. Ali, sada shvata. Objasnila sam joj: "Prvo, moraš da dozvoliš svojoj majci da ti pomogne. I drugo i važnije od svega, naučila si da moraš da češljaš kosu. Svakog dana moraš da je češljaš - ispričala je Beri.

Hali Beri na društvenim mrežama nikada ne pokazuje lica svoje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.