SUDBINE

Zvijezde emisije „Very Cavallari“ razvode se nakon 10 godina

Ova vijest je mnoge iznenadila

Kavaljari i Vajt: Imaju troje djece. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

27.4.2020

Američka zvijezda šoua realnosti, Kristin Kavljari (Cavallari), koja je najpoznatija upravo po reality emisiji „Very Cavallari“ koja prati njen život, objavila je da se razvodi od supruga, Džeja Katlera (Jay Cutler). Par koji je u desetogodišnjem braku dobio troje djece, četverogodišnju Sejlor Džejms (Saylor James), petogodišnjeg Džeksona Vajta (Jaxon Wyatt) i sedmogodišnjeg Kamdena Džeka (Camden Jack), vijest o razvodu je objavio putem Instagrama.


Objava na Instagramu. Instagram

-S velikom tugom javljamo da smo se nakon deset godina braka odlučili razvesti. Volimo se i poštujemo i jako smo zahvalni za ovih deset godina zajedničkog života i uspomena, a najviše na naših troje djece na koje smo izrazito ponosni. Ovo je samo trenutak u kojemu se dvoje ljudi razilazi i svako kreće svojim putem. Molimo vas sve da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenutcima za cijelu porodicu - stoji ispod zajedničke fotografije uskoro bivših supružnika koju je 33-godišnjakinja podijelila s pratiteljima.

Inače, vijest o razvodu neugodno je iznenadila brojne pratioce koji već godinama vjerno prate ovu porodicu. Tim više, jer je upravo Džej prije nekoliko sedmica s ljubavlju pričao o supruzi prisjećajući se trenutka kada je zaprosio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.