HOLIVUD Umiješala se i policija

Isplivala nova snimka koja potvrđuje nasilje nekadašnjih supružnika

Džoni Dep i Amber Herd su se razveli 2016. godine

Avaz.ba

Herd i Dep: Optužuju jedno drugo za porodično nasilje

Foto: Agencije


Drami između holivudskog glumca Džonija Depa (Johnny Depp) i njegove bivše supruge Amber Herd (Heard), čini se nema kraja. Naime, nakon što ga je u nekoliko navrata Amber optužila za zlostavljanje, čemu je priložila i potresne fotografije na kojima ima modrice po licu, u javnost je nedavno procurila audiosnimka iz 2016. godine u kojoj Amber priznaje kako je fizički napala sada već bivšeg supruga. S obzirom da je suđenje još uvijek u tijeku, danas je internet preplavila nova snimka u kojoj pak glavnu ulogu vodi Amberina neimenovana prijateljica. Ona je, naime, pozvala policiju tijekom jednog od posljednjih okršaja bivših supružnika. 

- Želim prijaviti porodično nasilje koje se u ovom trenutku odvija na adresi 849 Brodvej na istočnom dijelu zgrade, u penthausu broj tri. Brzo pošaljite nekoga, riječ je o hitnom slučaju - poručila je ženska osoba koja u ovom trenutku želi ostati anonimna prije nego što je spustila slušalicu.  

Opis: Johnny Depp Frantic 911 call reporting 'assault' of Amber Heard by Johnny Depp

WTF Videos

Iako snimka na prvi pogled ide u prilog 34-godišnjoj Amber, Džonijevi advokati tvrde kako je ovo dokaz da je glumica pokušala ocrniti bivšeg supruga u očima javnosti te usput nasamariti predstavnike zakona.

Inače, par se razišao u maju 2016. godine, kada je glumica nakon 15 mjeseci braka zatražila razvod, a u zahtjevu za rastavom optužila je Depa za nasilje koje je kulminiralo u maju, kada joj je glumac navodno bacio mobitel u lice i razbijao stvari po stanu. U sljedećim mjesecima, bivši su supružnici nastavili iznositi optužbe na račun onog drugog, a neke od najbizarnijih zasigurno su one u kojoj Džoni tvrdi kako ga je Amber pogodila staklenom bocom, ozlijedila mu prst te navodno ugasila cigaretu na obrazu, dok je ona pak tvrdila da ju je on tukao, čupao za kosu, gušio i skoro udavio.

Više o temi Johnny Depp

GODINA LJUBAVI
Kćerka Džonija Depa opet slobodna
NA VRH

Podijeli članak na