PRINOVE

Bivši muž Megan Markl postaje otac

Producent je zaprosio bogatu nasljednicu samo dvije sedmice nakon kraljevskog vjenčanja, a u vezi su od novembra 2017. .

Trevor i Markl: Težak razvod. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

1.5.2020

Holivudski producent Trevor Engelson (43), bivši suprug vojvotkinje Megan Markl (Meghan Markle, 38), objavio je na Instagramu da on i supruga Trejsi Karland (Tracey Kurland, 33) čekaju prvo dijete.

Par bi u septembru ove godine trebao dobiti djevojčicu, a sretnu vijest objavio je fotografijom na kojoj pozira uz suprugu s maskom na licu dok joj dira stomak.

- Buduća majka godine i otac djevojčice koja će biti izvan njegove lige. Nešto najbolje što sam napravio u životu - napisao je Trevor uz fotografiju.



Trevor i supruga Trejsi Karland. Instagram

Par se vjenčao godinu dana nakon velikog kraljevskog vjenčanja princa Harija (Harry, 35) i Megan te šest dana nakon rođenja njihovog prvog sina Arčija (Archie).

Producent je zaprosio bogatu nasljednicu samo dvije sedmice nakon kraljevskog vjenčanja, a u vezi su od novembra 2017. Trevora je u početku jako pogodio prekid s Megan.

Kada su prekinuli, vojvotkinja od Saseksa je producentu dijamantni vjenčani prsten poslala poštom. Iako su bili sedam godina u vezi, a dvije u braku, par se odučio na razvod zbog „nepomirljivih razlika“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.