REAKCIJE

Jacques o Porinu: Nek' se naljute ostale pjevačice koliko hoće, ona im je nedostižna

Gledam Porin i slušam sjajnu Vannu koja već 30 godina razbija vokalno, napisao Houdek

Houdek: Porin mi već duže kao izvođaču ne predstavlja izazov. Pixsell

Piše: Fu. M. / Avaz.ba

16.5.2020

Nakon što je sinoć bh. interpretatorka sevdalinki Amira Medunjanin osvojhila Porin za najbolju vokalnu izvedbu, oglasio se i hrvatski pjevač Jacques Houdek, koji smatra da je tu nagradu trebala dobiti Vanna.

- Gledam Porin i slušam sjajnu Vannu koja već 30 godina razbija vokalno. I tehnički i emotivno. Doista je fenomenalna pjevačica čiji glas još uvijek zvoni, ima raspon, modulativan je i pun, svjež, lijep. Žena pjeva nevjerojatno, to je činjenica, neovisno o ukusima. Rasprave nema. No, ipak, Vanna nije nominirana za taj svoj famozni glas - napisao je ovaj pjavač na Facebooku.

Houdek smatra da je Vanna bolja pjevačica od svih nominiranih za ovu kategoriju.

- Ovdje ću izuzeti samo divu Gabi Novak koja je izvan ove i svake kategorije i kvaliteta je za sebe. Nek’ se naljute ostale pjevačice koliko hoće, no vokalno, po svim mogućim parametrima, koji se vrednuju u pjevanju, Vanna im je nedostižna klasa - napisao je Houdek.

Vanna: Houdekov broj jedan. Agencije

Kazao je i da mu Porin ne predstavlja nikakav izazov.


- Ovo je samo jedan mali primjer, a mogao bih navesti milijun i jedan. No, nema potrebe. Porin mi već duže kao izvođaču ne predstavlja izazov. Odavno je i nepovratno izgubio na onoj snazi koju je imao kao diskografska nagrada, otišao u nekakvom kvazielitističkom smjeru u kojem se, kao neka velika umjetnička ostvarenja, vrednuju uglavnom intimistički, fantomski projekti za koje realno nikad nismo ni čuli. I ne, nisu uvijek ni kvalitetni, niti su uvijek na razini - smatra Houdek.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.