UZDRMALA REGION Srbijanska starleta postala poznata nakon učešća u rijalitiju

Ko je Tijana Ajfon, osumnjičena za organiziranje prostitucije

Često u medijima ističe kako se dosta razlikuje od svojih vršnjaka jer je na život uvijek posmatrala „zrelije“

Avaz.ba

Rođena je 17. jula 1992. godine u selu Popinci u blizini Srema

Foto: Društvene mreže


Srbijanska starleta Tijana Maksimović poznata kao Tijana Ajfon uhapšena sinoć u okviru policijske akcije usmjerene protiv organiziranog kriminala.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina, u saradanji s Upravom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) za organizovani i teški kriminalitet, jučer su uhapsili 16 pripadnika organizovane međunarodne kriminalne grupe.

Prema posljednjim informacijama okupljanje je upravo organizovala Tijana Ajfon.

Ko je zapravo Tijana Maksimović i zašto nadimak „Ajfon“?

U javnosti je prepoznatljiva od 2015. godine kada je postala učesnica rijaliti programa „Parovi“.

Rođena je 17. jula 1992. godine u selu Popinci koja se nalazi u Vojvodini u blizini Srema.

 • U javnosti je prepoznatljiva od 2015. godine kada je postala učesnica rijaliti programa

  U javnosti je prepoznatljiva od 2015. godine kada je postala učesnica rijaliti programa

  Foto: Društvene mreže


Često u medijima ističe kako se dosta razlikuje od svojih vršnjaka jer je na život uvijek posmatrala „zrelije“. Taj razlog prepisuje odrastanju u problematičnoj porodici, a posebno ističe trenutak kada je otkrila da joj je otac upućivao poruke drugoj ženi, te kako je varao njenu majku. Njena majka je izbjegavala govor o toj temi, a Ajfon je uvijek pokušavala da ispravi njihov odnos.

Takvi događaji naveli su Tijanu da se što prije osamostali. Jedina podrška u tom periodu bili su njen brat Vladimir, koji ne privlači medijsku pažnju i vodi dosta mirniji život, kao i njena majka Slavica koja je po zanimanju vaspitačica.

Njen otac Đorđe koji se bavi poljoprivredom, bio je neko od koga je očekivala najveću podršku u teškom životnom periodu. Tijana je često i kao djevojčica pomagala porodici u poslovima kao što su uzgoj voća i povrća, briga o životinjama i slično, ali to nije ono o čemu je Tijana maštala, pa je odlučila da sama kreira svoju stvarnost privlačenjem medijske pažnje na sebe i na taj način stekne potrebnu popularnost kako bi sebi obezbijedila prihod novca.

 • Plastičnim operacijama izmijenila je lični opis

  Plastičnim operacijama izmijenila je lični opis

  Foto: Arhiv


U rodnom mjestu nije mogla da taj cilj ispuni, pa se s 18 godina preselila u Beograd.

U namjeri da se osamostali i opravda podršku roditelja za tim potezom, zaposlila se u solarijumu u Zemunu, a nakon toga i u jednom butiku.

Njeno ponašanje po ulasku u rijaliti pratili su brojni mediji, a burne rasprave sa ostalim učesnicima istakle su je među najpopularnije igrače. Nakon tog angažmana pokušala je i da se na sceni pojavi kao pjevačica, a u tome su joj pomogle kolege sa srbijanske estrade.

U želji da zaštiti majku od oca, često je pozamljivala novac.

Važi za djevojku koja se ne odvaja od svog mobitela, slikanja i objavljivanja statusa na društvenim mrežama, stoga i ne čudi pomenuti nadimak zbog kojeg je ostala prepoznatljiva duže vrijeme na medijskoj sceni.

Učestalim plastičnim operacijama izmijenila je lični opis.

 • Poruke koje je putem Vibera proslijedila klijentu

  Poruke koje je putem Vibera proslijedila klijentu

  Foto: Printscreen


Kako dogovara poslove

- Sad sam se čula sa drugaricom i dogovorile se. Uzmi subota let, možeš i ranije nešto 700 eura po danu. Znači 2800 eura. Ako ti je merak može i 3000 da zaokružiš. Pošalji pola na ruke kad dođemo - stoji u poruci koju je putem Vibera proslijedila klijentu.
NA VRH

Podijeli članak na