UZDRMALA REGION

Ko je Tijana Ajfon, osumnjičena za organiziranje prostitucije

Često u medijima ističe kako se dosta razlikuje od svojih vršnjaka jer je na život uvijek posmatrala „zrelije“

Rođena je 17. jula 1992. godine u selu Popinci u blizini Srema. Društvene mreže

Avaz.ba

28.5.2020

Srbijanska starleta Tijana Maksimović poznata kao Tijana Ajfon uhapšena sinoć u okviru policijske akcije usmjerene protiv organiziranog kriminala.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina, u saradanji s Upravom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) za organizovani i teški kriminalitet, jučer su uhapsili 16 pripadnika organizovane međunarodne kriminalne grupe.

Prema posljednjim informacijama okupljanje je upravo organizovala Tijana Ajfon.

Ko je zapravo Tijana Maksimović i zašto nadimak „Ajfon“?

U javnosti je prepoznatljiva od 2015. godine kada je postala učesnica rijaliti programa „Parovi“.

Rođena je 17. jula 1992. godine u selu Popinci koja se nalazi u Vojvodini u blizini Srema.


U javnosti je prepoznatljiva od 2015. godine kada je postala učesnica rijaliti programa. Društvene mreže

Često u medijima ističe kako se dosta razlikuje od svojih vršnjaka jer je na život uvijek posmatrala „zrelije“. Taj razlog prepisuje odrastanju u problematičnoj porodici, a posebno ističe trenutak kada je otkrila da joj je otac upućivao poruke drugoj ženi, te kako je varao njenu majku. Njena majka je izbjegavala govor o toj temi, a Ajfon je uvijek pokušavala da ispravi njihov odnos.

Takvi događaji naveli su Tijanu da se što prije osamostali. Jedina podrška u tom periodu bili su njen brat Vladimir, koji ne privlači medijsku pažnju i vodi dosta mirniji život, kao i njena majka Slavica koja je po zanimanju vaspitačica.

Njen otac Đorđe koji se bavi poljoprivredom, bio je neko od koga je očekivala najveću podršku u teškom životnom periodu. Tijana je često i kao djevojčica pomagala porodici u poslovima kao što su uzgoj voća i povrća, briga o životinjama i slično, ali to nije ono o čemu je Tijana maštala, pa je odlučila da sama kreira svoju stvarnost privlačenjem medijske pažnje na sebe i na taj način stekne potrebnu popularnost kako bi sebi obezbijedila prihod novca.

Plastičnim operacijama izmijenila je lični opis. Arhiv

U rodnom mjestu nije mogla da taj cilj ispuni, pa se s 18 godina preselila u Beograd.

U namjeri da se osamostali i opravda podršku roditelja za tim potezom, zaposlila se u solarijumu u Zemunu, a nakon toga i u jednom butiku.

Njeno ponašanje po ulasku u rijaliti pratili su brojni mediji, a burne rasprave sa ostalim učesnicima istakle su je među najpopularnije igrače. Nakon tog angažmana pokušala je i da se na sceni pojavi kao pjevačica, a u tome su joj pomogle kolege sa srbijanske estrade.

U želji da zaštiti majku od oca, često je pozamljivala novac.

Važi za djevojku koja se ne odvaja od svog mobitela, slikanja i objavljivanja statusa na društvenim mrežama, stoga i ne čudi pomenuti nadimak zbog kojeg je ostala prepoznatljiva duže vrijeme na medijskoj sceni.

Učestalim plastičnim operacijama izmijenila je lični opis.


Poruke koje je putem Vibera proslijedila klijentu. Printscreen

Kako dogovara poslove

- Sad sam se čula sa drugaricom i dogovorile se. Uzmi subota let, možeš i ranije nešto 700 eura po danu. Znači 2800 eura. Ako ti je merak može i 3000 da zaokružiš. Pošalji pola na ruke kad dođemo - stoji u poruci koju je putem Vibera proslijedila klijentu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.