EKSKLUZIVNI SERIJAL

Đir sa Memom / Sale Tropiko: Reperi nisu naš par cipela, radimo finu muziku i ćao

Kaže da ne zna šta su jutjuberi, ali zato odlično poznaje starlete

Piše: Avaz.ba

29.5.2020

Gost večerašnjeg izdanja ekskluzivnog serijala "Đir sa Memom" je Aleksandar Cvetković, poznat i kao Sale Tropiko.

Pjevač grupe Tropico band govori o svom braku sa Jovanom Pajić, roditeljstvu, profesionalnim planovima, ali i novim trendovima. 

- Pojavljuju se novi ljudi, to je normalno. Glupo bi bilo da se samo jedni vrte, to bi dosadilo ljudima realno - smatra ovaj pjevač, dodavši kako u svojoj muzici neće ništa mijenjati. 

Bend sprema novu pjesmu "Ja pijem vino, vino pije mene", frontmen je pojasnio kako će spot biti neobičan i da će ga snimiti za vrijeme odmora "kao svi normalni ljudi". 

Sale: Mi pravimo finu muziku. Avaz

Kao bend nemaju jasno isprofilirani muzički pravac, a za razliku od većine svojih kolega s estrade, neće sarađivati sa reperima. 

- Nismo reperi, nismo pop muzika, nismo narodna. Reperi nisu naš par cipela, mi radimo finu muziku i ćao - poručuje Sale. 

Na novom albumu ponovo će kaže ponuditi "nešto dobro". 

- Bit će i brzih i sporih pjesama i mnogo dobrih tekstova i mnogo fine muzike. Bit će i par pjesama onako nekih, nisu dječije, ali su veselije. Poslije "Ciao bella" i "Paranoja" shvatili smo da publika to voli, a i nama prija - rekao je pjevač. 

Saletova reakcija na pitanje o starletama. Avaz

Sale otkiva i svoje želje iz djetinjstva, od sportskih planova do pjevača. Prisjetio se i kako ga je otac savjetovao te kako mu je srušio snove. 

- I laganica, od 14. godine sam na stolu u kafani - rekao je frontmen grupe Tropico band. 

Kaže da ne zna šta su jutjuberi, ali zato odlično poznaje starlete. Njegovu zanimljivu rekaciju na pitanje o "plastičnim djevojkama", kao i tajne o uljepšavanju, šeširima te planovima o proširenju porodice, pogledajte u priloženom videu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.