LJEPOTICA I ZELENI TEREN

Splićanka koja ima nogomet u malom prstu, zaludila Italijane

Splićanku ne prestaju obasipati komplimentima

Mrta Šurjak: Sportska novinarka. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

8.6.2020

Sportska novinarka Mirta Šurjak (34) još uvijek je važna tema italijanskih medija nakon što je nastupila u spotu za pjesmu "Nedostaje mi nogomet", koju je snimio italijanski muzičar Ermano Fabri (Ermanno Fabbri). Nije trebalo dugo da pjesmu proglase novim ljetnim hitom. Autor pjesme je Ivo Šćepanović, a zvijezda spota je novinarka HRT-a.


Šurjak: Splićanku ne prestaju obasipati komplimentima. Agencije

Splićanku ne prestaju obasipati komplimentima, a za portal Calcio Style govorila je o sebi, Hajduku, povratku navijača na stadione, ali i o pjesmi... Pitali su je kako je to biti jedno od najpopularnijih novinarskih lica, a Mirta im je rekla da joj je teško odgovoriti na to pitanje.



Šurjak: Željela sam pokazati emociju prema nogometu. Agencije

- Uzbuđena sam kad mi ljudi kažu da im se sviđa moja energija, moja strast za poslom. Nije mi bilo lako jer u Hrvatskoj nema puno žena koje profesionalno prate nogomet. A ja sam velika navijačica Hajduka, koji je simbol Splita i Dalmacije - istakla je. Poručila je i da su joj Roma i Napoli najdraži italijanski klubovi.


Šurjak: Vjerujem da će se navijači uskoro vratiti na tribine. Agencije


Mirta u spotu izmjenjuje dresove italijanskih klubova na stadionu i valja se po travi.

- Željela sam pokazati emociju prema nogometu, najviše prema Italijanima s obzirom na to koliko im znači. Rekla bih da je on sudbina italijanskih navijača. Vjerujem da će se navijači uskoro vratiti na tribine, da će pjesma postati hit jer upravo je publika duša nogometa - zaključila je Mirta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.