TRAŽILA POMOĆ SLAVNIH

Novinarka izgubila dijamant na crvenom tepihu Zlatnih globusa: "Pravi je"

Najt je također pokazala prsten na kojem se vidi da nedostaje veliki kamen u sredini

Tražila pomoć da nađe dijamant. Instagram

M. Z.

8.1.2024

Novinarka na dodjeli Zlatnih globusa zatražila je pomoć slavnih nakon što je izgubila dijamant od četiri karata na crvenom tepihu. 

Nema kamena

Kasnije se ponovo javila na Instagram storyju uz fotografiju na kojoj jede sendvič i otkrila da je završila sa svojim obvezama na crvenom tepihu, ali da još nije pronašla dijamant..

"Pozdrav svima! Hitan slučaj na dodjeli Zlatnih globusa. Ako ste slavna osoba i vidite dijamant od četiri karata na crvenom tepihu, vratite ga Kelti Najt u E! jer je nestao i, hm, pravi je", rekla je Najt u videu na Instagramu koji je objavila nedugo nakon što je ceremonija započela.

Nije ga pronašla

Najt je također pokazala prsten na kojem se vidi da nedostaje veliki kamen u sredini. Na svom Instagram storyju podijelila je i fotografiju sebe kako puzi po podu tražeći dijamant na crvenom tepihu. Navela je da je vjerovatno izgubila prsten dok je pozirala za fotografije.

Najt traži dijamant. Instagram

Kasnije se ponovo javila na Instagram storyju uz fotografiju na kojoj jede sendvič i otkrila da je završila sa svojim obvezama na crvenom tepihu, ali da još nije pronašla dijamant, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.