ISPOVIJEST

Ana Nikolić: Otvarala sam frižider usred noći, ustajala sam iz kreveta da bih jela

Pjevačica priča da joj je bilo izuzetno teško kada su joj paparaci kampovali ispred kuće u najtežem životnom periodu

Nikolić: Najteži period u životu. Agencije

A. Č. / Avaz.ba

10.6.2020

Ana Nikolić odlučila je da progovori o svemu o čemu je šutala pune tri godine. Srbijanska pjevačica je priznala da je činila sve samo da je više nema, te da se na putu ka samouništenju udebljala čak 52 kilograma!

Žena koja se sa vrha spustila do samog dna otkrila je sve o svojim životnim lomovima, borbi sa depresijom, kilogramima, ali najprije o velikoj unutrašnjoj borbi.

- Gurala sam sebe u ambis. Pokušavala sam nekoliko puta da uništim Anu Nikolić. Nervirala me je! Nisam više željela da budem Ana Nikolić. Više puta sam padala na dno. Željela sam da me nema, da ne postojim. Šta sam sve uradila sebi... Dozvolila sam da se ugojim 52 kilograma. Svi potrčci i dostavljači hrane u gradu me znaju. Otvarala sam frižider usred noći, ustajala sam iz kreveta da bih jela. Ali Bog nije dozvolio da se uništim i uvijek sam se vraćala jača nego ikad - rekla je Ana i dodaje da kod nje nikad nema zlatne sredine.

Ja sam osoba krajnosti. Sivu boju ne vidim, ili je belo ili crno. Kada mi neko kaže: "Lijepa ti je pjesma", ja mu uzvratim: „Bolje mi reci najgora je ili mi reci mega hit je." Kažu: „Slatka si." Ne! Ili sam ružna ili sam najljepša! Jedem ili umirem od gladi. Imam 105 kg ili 53 kg! Pijem ili ne pijem ništa osim vode! 

Pjevačica priča da joj je bilo izuzetno teško kada su joj paparaci kampovali ispred kuće u najtežem životnom periodu.

Nikolić: Najteži period u životu. Agencije

- To mi je ozbiljno uticalo na psihu. Ali sam uvek bila svjesna da sam javna ličnost i da tako mora da bude. Nikad nijednom paparacu nisam rekla nešto ružno, iako sam se jezivo osećala kada osvanem u novinama sa 105 kilograma. Ali slikali su me i sa 55, šta sada da radim. Srećom, ta loša faza je prošla, a ja sam smršala pomoću tableta i vratila se na pravi kolosek - priča Nikolić.

To nije bio njen jedini ružan period. Prvi veliki životni udarac zadobila je kada je imala 20 godina. Ostala je bez oca Dušana, koji joj je bio oslonac, uzor i veliki prijatelj.

To mi je najteži period u životu. Kada je doživeo infarkt, imao je 43 godine, skoro kao ja sada. Moja tetka, koja je zdravstveni radnik, reanimirala ga je i vratila mu funkcije srca. Bio je 23 dana u komi, iz koje se nikada nije probudio - priča pjevačica. 

I danas se sjeća da se njena majka Milijana nije odvajala od oca dok ona nije izlazila iz kreveta.

- Prespavala sam ta 23 dana. Nisam imala snage da ga gledam na aparatima. Do posljednjeg trenutka sam se nadala da će se probuditi. Ali i da se probudio, verovatno bi bio kao biljka jer mu je mozak ostao bez kiseonika. A to bi bilo još gore - rekla je Nikolić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.