DRAMA U HOLIVUDU

Bivše partnerke Džonija Depa se oglasile povodom navoda da je nasilnik

Glumac je odlučno negirao navode tabloida

Johnny Depp. Shutterstock

Avaz.ba

17.7.2020

Bivše partnerke glumca Džonija Depa (Johnny Depp), Vanesa Paradi (Vanessa Paradis) i Vinona Rajder (Winona Ryder), neće više biti pozivane da svjedoče u postupku koji je Dep pokrenuo protiv News Group Newspapers zbog navoda britanskog tabloida San da je izvršio nasilje nad bivšom suprugom Amber Herd (Amber Heard) , objavio je Rojters - prenosi CdM. 

U svojoj pisanoj izjavi američka glumica Vinona Rajder je napisala da Dep nikada, nikada nije bio nasilan i grub prema njoj, a francuska pjevačica Vanesa Paradi da je Dep nježan, pažljiv, darežljiv i nenasilan čovjek i otac.

Depove bivše partnerke Vinona Rajder i Vanesa Paradi trebalo je da svjedoče pred vrhovnim sudom, ali je glumčev zastupnik Dejvid Šerborn (David Sherborne) jučer saopštio da za to više nema potrebe s obzirom da tabloid San poslije pisanih izjava Rajder i Paradi ne osporava Depove tvrdnje da ih nikada nije fizički napao.

Dep je odlučno negirao navode tabloida koji ga je u tekstu objavljenom 2018. godine označio kao zlostavljača supruge i podnio tužbu i protiv Sana.

Herdova bi trebalo da svjedoči na suđenju i u da tokom procesa predstavi sudu svoju verziju događaja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.