ATRAKTIVNA ŠPANJOLKA

O proporcijama Ronaldove Georgine neki mogu samo sanjati

Nekadašnja plesačica, danas predana majka i kućanica koja svaki slobodan trenutak provodi u teretani, ima tijelo iz snova

L. K. P. / Avaz.ba
20.07.2020 10:37

Georgina Rodrigez: Lijepa Španjolka

Foto: Instagram

Georgina Rodrigez (Rodriguez)nedavno se vratila s godišnjeg odmora koji je provela na španskoj obali sa svojim zaručnikom Kristijanom (Cristiano) Ronaldom, a golišave fotografije nastale tokom njenog sunčanja na skupocjenom brodu i dalje su aktualna tema.

  • Georgina Rodrigez
    Georgina Rodrigez Foto: Instagram

Za sve one koji je prate, a ukupno ih je preko 19 miliona, ova atraktivna Španjolka priredi prave poslastice u obliku svojih golišavih objava.

  • Georgina Rodrigez
    Georgina Rodrigez Foto: Instagram

Nekadašnja plesačica, danas predana majka i kućanica koja svaki slobodan trenutak provodi u teretani, ima tijelo iz snova. Svega nekoliko sedmica nakon poroda kćerkice Alane Martine, ova je 26-godišnjakinja bila u fitness centru i radila na svojoj formi i figuri.

Rezultati ne manjkaju, a pokazala je to i fotkama u kupaćem kostimu kada nerijetko u prvi plan stavlja atribute na koje rijetko ko može ostati ravnodušan.

  • Georgina Rodrigez
    Georgina Rodrigez Foto: Instagram

Kroz posljednje dvije fotografije koje su osvanule na Instagramu, Georgina je prvo pokazala golišavu stražnjicu, a potom i svoj uzak struk i bujne grudi u prednjem kadru.

Kakvim tačno vježbama ostaje u formi, zaručnica jednog od najboljih nogometaša svih vremena Ronalda pokazala je kroz razne videe.

Komentari

NA VRH