KULTNA OSTVARENJA

Povratak "Žikine dinastije: Ko pored Nikole Koje ostaje iz orginalne postave

U nastavku kultnog serijala Kojo je sada otac dvojice dječaka, od kojih je jedan tinejdžer, na pragu "onih", ludih godina

Nikola Kojo kao Mišo u orginalnom ostvarenju. Agencije

Piše: L. K. P. / Avaz.ba

3.8.2020


Vijest koja je odjeknula regionom da se snima nastavak kultnogfilma "Žikina dinastija" obradovala je sve. "Luda godina" je nastavak, ali i takozvani reboot "Žikine dinastije", odnosno nastavit će priču jednog od likova iz orginalne postave. To će biti Nikola Kojo, koji će baš kao i u originalnom ostvarenju, igrati Žikinog unuka Mišu. Za to vrijeme popularni Kojo na svom Instagram profilu dijeli fotografije sa seta snimanja serije "Dnevnik velikog Perice", na kojoj je trenutno angažovan, dok ne krene snimanje "Žikine dinastije".






U nastavku kultnog serijala Kojo je sada otac dvojice dječaka, od kojih je jedan tinejdžer, na pragu "onih", ludih godina, a isto tako u "svojoj ulozi" Marije gledaoci će imati priliku ponovo vidjeti i glumicu Rialdu Šebek.

Poznata glumica je po završetku studija otišla u London, a danas je veoma uspješan psihoterapeut, a vijest o nastavku serijala zatekla je u Grčkoj, na odmoru.

Rialda je otkrila zašto je nakon toliko godina i promjene profesije odlučila da prihvati da ponovo zaigra lik po kojem je postala prepoznatljiva.

- U životu prihvatam ono što za mene kreira pozitivno iskustvo. A to je, prije svega, komunikacija, rad s ljudima koje cijenim i koji mi prijaju, izazivaju da stvaram nešto novo, učim i, naravno, da se sa njima mnogo smijem - rekla je.

Producent filma "Luda godina" Milan Todorović otkriva da će se u novom ostvarenju uz Rialdu (Mariju) i Nikolu Koju pojaviti i Vlada Petrović koji je glumio Bobu i Vesna Čipčić, kao Elza.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.